Close sidebar
Close sidebar

Locuinţă din Sibiu, mistuită de flăcări! Şase persoane, printre care trei copii, au fost transportaţi la spital

6 persoane, dintre care 3 copii, au fost rănite, în urma unui incendiu produs joi dimineaţa în jurul orei 1 la o locuinţă în localitatea Sălişte.

G. S.,


DISTRIBUIE
acest articol

S-a intervenit cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă şi trei ambulanţe SMURD. Incendiul a distrus locuinţa respectivă şi o anexă gospodărească. Echipajele de prim ajutor sosite la faţa locului au preluat 6 victime.

Este vorba despre două femei de 60 şi 81 de ani, 3 copii de 3, 12 şi 15 ani care au suferit arsuri de gradul 1 şi 2, precum şi un bărbat de 34 de ani care a suferit o intoxicaţie respiratorie. Toate cele 6 victime au fost transportate la spital în Sibiu. Pompierii au lucrat mai bine de două ore pentru izolarea şi lichidarea focului.

Citeste si: Ea este Liliana, românca ucisă de iubit în Italia. Totul ar fi pornit de la o ceartă- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Scandal în AUR. Partidul lui George Simion cere 60.000 de euro pentru un loc de deputat. Ringo Dămureanu: „Voi face un denunț"- antena3.ro

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Sibiu spune că incendiul a izbucnit din cauza unui coş neprotejat termic faţă de materialele combustibile.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI