UPDATE- Procurorii DNA au făcut percheziţii la Spitalul Floreasca şi la locuinţa medicului Mircea Beuran, într-un dosar vizând infracţiuni de corupţie comise în 2018.

”Procurorii din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie – Secţia de combatere a corupţiei efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârşirea unor infracţiuni de corupţie, săvârşite pe parcursul anului 2018. În cursul zilei de 13 februarie 2020, ca urmare a obţinerii autorizărilor legale de la instanţa competentă, sunt efectuate percheziţii domiciliare la două adrese situate în municipiul Bucureşti, dintre care una la sediul unei instituţii publice”, a transmis DNA.


Percheiţiile au loc la Spitalul de urgenţă Floreasca şi la locuinţa medicului Mircea Beuran, au declarat surse din unitatea medicală.

Citeste si: Imagini cutremurătoare din clinica dentară în care un copil de 4 ani a intrat în comă și a murit după o anestezie! Un alt micuț, leșinat în brațele părinților după o intervenție

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Citeste si: Moise Guran vrea să îngroape mafia lemnului și să stopeze tăierile ilegale

Citeste si: Prima declarație a lui Joseph Hadad după ce a ajuns de urgență la spital! Toată lumea a crezut că celebrul chef a făcut infarct: „Totul este sub control”

Reamintim că medicul Mircea Beuran este implicat în scandalul care s-a iscat la Spitalul Floreasca, acolo unde o femeie a murit după ce a fost arsă pe masa de operație.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si