Close sidebar
Close sidebar

Locuința medicului Mircea Beuran este percheziționată de procurori

Locuința medicului Mircea Beuran este percheziționată joi dimineață în urma unei decizii venite din partea procurorilor.

M.A.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

UPDATE- Procurorii DNA au făcut percheziţii la Spitalul Floreasca şi la locuinţa medicului Mircea Beuran, într-un dosar vizând infracţiuni de corupţie comise în 2018.

”Procurorii din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie – Secţia de combatere a corupţiei efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârşirea unor infracţiuni de corupţie, săvârşite pe parcursul anului 2018. În cursul zilei de 13 februarie 2020, ca urmare a obţinerii autorizărilor legale de la instanţa competentă, sunt efectuate percheziţii domiciliare la două adrese situate în municipiul Bucureşti, dintre care una la sediul unei instituţii publice”, a transmis DNA.
Percheiţiile au loc la Spitalul de urgenţă Floreasca şi la locuinţa medicului Mircea Beuran, au declarat surse din unitatea medicală.

Citeste si: Imagini cutremurătoare din clinica dentară în care un copil de 4 ani a intrat în comă și a murit după o anestezie! Un alt micuț, leșinat în brațele părinților după o intervenție

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Fructul care pune în funcțiune activitatea creierului și curăță celula nervoasă. Medicul Vlad Ciurea: „Este formidabil”- antena3.ro

Citeste si: Moise Guran vrea să îngroape mafia lemnului și să stopeze tăierile ilegale

Citeste si: Prima declarație a lui Joseph Hadad după ce a ajuns de urgență la spital! Toată lumea a crezut că celebrul chef a făcut infarct: „Totul este sub control”

Reamintim că medicul Mircea Beuran este implicat în scandalul care s-a iscat la Spitalul Floreasca, acolo unde o femeie a murit după ce a fost arsă pe masa de operație.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI