Satenii spun ca vinovati de numarul mare de infractiuni de la ei din comuna sunt cateva familii de romi asupra carora nu s-a aplicat pana acum nicio pedeapsa.
„Ne-am adunat pentru ca se sparg casele, la noi le-au spart de nenumarate ori in 6 ani de cand locuim aici, si pentru ca nu se mai poate.

Trebuie sa se rezolve intr-un fel sau altul, pentru ca nu putem merge pe strada, ne este frica pentru linistea noastra, a copiilor. Baietelul de clasa I mergea la scoala si un tigan i-a furat telefonul. Politia de la Scheia atat a stiut sa spuna, ca de ce avea telefon la el, nicidecum sa-l apere pe copil. Cum se poate asa ceva? De nenumarate ori a venit politia la noi si nici macar o data nu a gasit vinovatul. Nu au personal si cica de saptamana viitoare o sa mai vina doi agenti la Scheia. Asta nu ne rezolva noua problema. Nu-i o rezolvare la problema, aici vorbim ca sediul de politie trebuie mutat in deal”, a declarat pentru Monitorul de Suceava o localnica.

"Am chemat si seful de post de la politie, sa ne explice de ce nu s-au elucidat furturile care au avut

loc in comuna Scheia. Ni se spune ca nu au personal, ca circula doar o singura patrula si nu are putere si forta. Vrem in satul asta o stare de liniste, de pace si vrem ca ai nostri copii sa traiasca intr-o comuna curata, lipsita de primejdie”, a declarat un alt localnic.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste mai multe AICI.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si