Close sidebar
Close sidebar

Locuitorii unei comune din Suceava, terorizati de romii care le sparg casele si le fura bunurile. "Nu avem putere si forta", spune seful de post

Peste o suta de locuitori ai comunei Scheia s-au adunat duminica in fata primariei, revoltati de numarul mare de furturi si spargeri de case care au loc in comuna si fata de care politia nu ia nicio masura.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Satenii spun ca vinovati de numarul mare de infractiuni de la ei din comuna sunt cateva familii de romi asupra carora nu s-a aplicat pana acum nicio pedeapsa.
„Ne-am adunat pentru ca se sparg casele, la noi le-au spart de nenumarate ori in 6 ani de cand locuim aici, si pentru ca nu se mai poate. Trebuie sa se rezolve intr-un fel sau altul, pentru ca nu putem merge pe strada, ne este frica pentru linistea noastra, a copiilor. Baietelul de clasa I mergea la scoala si un tigan i-a furat telefonul. Politia de la Scheia atat a stiut sa spuna, ca de ce avea telefon la el, nicidecum sa-l apere pe copil. Cum se poate asa ceva? De nenumarate ori a venit politia la noi si nici macar o data nu a gasit vinovatul. Nu au personal si cica de saptamana viitoare o sa mai vina doi agenti la Scheia.

Asta nu ne rezolva noua problema. Nu-i o rezolvare la problema, aici vorbim ca sediul de politie trebuie mutat in deal”, a declarat pentru Monitorul de Suceava o localnica.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

"Am chemat si seful de post de la politie, sa ne explice de ce nu s-au elucidat furturile care au avut loc in comuna Scheia. Ni se spune ca nu au personal, ca circula doar o singura patrula si nu are putere si forta.

Vrem in satul asta o stare de liniste, de pace si vrem ca ai nostri copii sa traiasca intr-o comuna curata, lipsita de primejdie”, a declarat un alt localnic.

Citeste mai multe AICI.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI