Locuitorii unui sat din Bihor au descoperit secretul longevității. În satul Cărpineț, oamenii ajung la vârsta de 100 de ani, iar alții și depășesc aceasta vârstă.

Citeste si: Un nou proiect propune ca primăriile să aloce o parte din buget pentru activităţi sportive pentru copii şi juniori. Despre câți bani este vorba

Secretul longevității descoperit într-un sat din Bihor

Locuitorii spun că aerul curat și apa proaspătă din izvoarele montane sunt secretele longevității lor. Aici tradiția este păstrată cu sfințenie, iar peisajele au o frumusețe de nedescris.

Citeste si: VIDEO- Asta-i România! În timp ce Europa se pregătește să stingă becul, românii nu renunță la bâlci

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Legenda spune că aici s-a născut și și-a trăit viața și cel mai bătrân român, ce s-ar fi stins din viață la vârsta de 225 de ani.

Românii care au descoperit rețeta tinereții fără bătrânețe

Departe de aglomerația urbană, locuitorii din Cărpineț, județul Bihor au o alimentație bazată 100% pe hrana din propria gospodărie.

Citeste si: Cum arată astăzi locul de naștere al Părintelui Arsenie Boca

La alimentație se adaugă lipsa stresului cotidian, mișcarea depusă la muncă câmpului, aerul curat, dar și apa izvoarelor din zonă.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si