Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Locul de belvedere din Cluj-Napoca. Cetățuia este una dintre cele mai vizitate locuri

Toamna oferă peisaje spectaculoase, iar cei care vor să se mai bucure de zilele cu soare aleg o plimbare în aer liber. La Cluj-Napoca, locurile de unde se poate vedea orașul în ansamblu sunt cele mai căutate de localnici și turiști.

Redactia Stirile Kanal D,

Locul de belvedere din Cluj-Napoca. Cetățuia este una dintre cele mai vizitate locuri

[Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Dealul Cetățuia este una dintre cele mai căutate locații din Cluj. Cei care ajung aici se bucură de natură și de priveliște spectaculoasă asupra orașului.

Citește și: VIDEO- Cluj-Napoca se poate mândri cu Turnul Pompierilor. Acesta oferă imagini spectaculoase deasupra orașului

„Panorama este frumoasă, se vede foarte mare parte din Cluj. Multe catedrale și biserici vechi. E mai plăcută plimbarea acum toamna? E și vreme frumoasă astazi. Da, foarte plăcută, am găsit și niște nuci aici în parc.”

Silvia Cseh, corespondent Kanal D, ne aduce mai multe informații:

„Cetățuia este una dintre atracțiile principale pentru turiștii care vizitează Clujul. Ca să ajungeți aici trebuie să urcați nu mai puțin de 240 de trepte, iar apoi vă puteți bucura de priveliște.”

, transmite Silvia Cseh, corespondent Kanal D.

„E o privește frumoasă. Nouă ne place, mai ales când e vreme bună. E un loc în care pot să vii să mai meditezi.”

Zeci de turiști au venit să se bucure de priveliștea de la înălțime

Acești tineri au ales să se bucure de priveliște și de o plimbare pe Cetățuie, mai ales că și vremea de afară este potrivită.

Cum lumina a fost perfectă, nu au ratat nici șansa de a face câteva fotografii la înălțime.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

„Transmite și o emoție când te uiți la oraș de aici de sus altfel privești lucrurile, îți dai seama de ce îți oferi orașul, de frumusețea lui.”

„Ne bucurăm de razele soarelui, ultimele raze pe care le mai putem privi de aici și ne bucurăm și de verdeață.”

La câteva minute de plimbare pe jos, o altă locație spectaculoasă este deschisă pentru turiștii care vor să vadă orașul de sus.

Silvia Cseh, corespondent Kanal D, ne aduce mai multe informații:

„Turnul pompierilor este cea mai nouă atracție turistică din oraș. Practic de aici veți putea admira tot Clujul de la înălțime, dar și în miniatură.”, transmite Silvia Cseh, corespondent Kanal D.  

Monumentul istoric a fost modernizat și deschis publicului în urmă cu câteva luni. Acesta poate fi vizitat zilnic, iar intrarea este gratuită.

„Cum e orașul de aici? E foarte plăcut, se vede cam tot de aici, se vede Cetățuia, toate bisericile frumoase, e un loc frumos turistic.”

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Medana, mesaj tăios pentru Larisa Uță și cei doi copii ai lui Alin Oprea: "Nu mai are copii care să îl susțină? și ce? O fac eu, cu copiii mei"- radioimpuls.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Acest turist a venit din Australia și în timp ce vizita orașul a descoperit și această locație.

„Este superb, e frumos. Am venit accidental aici, ne-am propus să venim aici, dar e un loc care chiar pune în lumină Clujul și împrejurimile. În special, acolo, unde sunt bisericile catedralele este foarte frumos, maiestuos.”

Cei care își doresc mai multe astfel de experiențe se pot programa și la vizitele în turnul Bisericii Sfântul Mihail din centrul Clujului. În plus, până în ultimele zile călduroase de toamnă, în oraș mai sunt deschise și câteva terase aflate la înălțime.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI