In Muntii Fagaras, e si e vara, e si iarna: daca la poale, verdeata se-ntinde cat vedem cu ochii, pe masura ce inaintam spre creste, zapada de doi metri ii ia locul! Cine vrea sa se bucure de priveliste, o poate face in voie! 

Traficul pe Transfagarasan se desfasoara in conditii de iarna, asa ca daca vreti sa ajungeti la cota 2 000 e bine sa aveti masina echipata corespunzator.

7:56

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Peisajul hibernal nu e si pe placul acestei pisici.  A stat, speriata, in brate cat stapana ei din Israel a admirat zapada.

Termometrul a aratat minus patru grade in munti. Pe un asemenea frig, meniul comerciantilor este in ton cu cele doua anotimpuri!

Daca vreti sa ajungeti la Balea Lac cu masina, ar fi bine sa va faceti planuri de calatorie cat mai curand.

Transfagarasanul se inchide oficial la sfarsitul lunii octombrie. Dupa aceasta data, accesul la cota 2000 se face doar cu telecabina de la Balea Cascada.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si