Un tânăr de 19 ani, din Elveția, care se consideră vampir pentru că ar fi rudă cu Dracula, a provocat ravagii în România. Ajuns în țară, tânărul a vrut să plece din orașul Beclean spre Cluj, cu trenul, dar nu a fost lăsat pentru că nu avea bilet, dar nici bani pentru a cumpăra unul.

Pentru a-și îndeplini dorința, tânărul a furat o mașină. Proprietarul mașinii a reclamat dispariția, iar o întreagă operațiune de căutare a fost declanșată.

Polițiștii au reușit să îl prindă pe tânăr, după ce au oprit mai multe mașini în trafic, pe raza localității Șelimbăr, din județul Sibiu.

"Am vrut să merg în pădurea Hoia Baciu pentru străbunicul meu, Contele Dracula. Sper să mă poată transforma în vampir", a declarat tânărul din Elveția.

Din păcate, deși tânărul care se condieră vampir a fost reținut, oamenii opriți de polițiști în trafic pentru a fi implicați în capturarea acestuia aduc acuzații grave autorităților. Un bărbat acuză că viața i-a fost pusă în pericol atât lui, soției sale, cât și celorlalte persoane oprite și este recunoscător că nu și-a luat și fetița în acea zi la plimbare.

Citește și: VIDEO „A fost o prostie”. Elvețianul „vampir”, implicat în operațiunea „Năvodul”

Acuzații dure îndreptate către polițiștii: "Au creat un scut uman"

Operațiunea de capturare a tânărului elvețian, care se consideră vampir pentru că ar fi rudă cu Dracula, a atas mai multe acuzații din partea celor implicați de polițiști.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Un mega meteorit a rupt fundul mării și a fiert oceanele. Ce s-a întâmplat când roca S2, cât Londra de mare, s-a prăbușit pe Pământ- antena3.ro

Citeste si: ANIMAȚIE GRAFICĂ. Cum a fost posibil ca pilotul de parapantă să cadă din aer, când zbura cu o turistă, lângă Brașov- wowbiz.ro

Un bărbat acuză polițiștii că i-au pus viața în pericol. Acesta mărturisește cum a fost oprit în trafic de autorități, fără vreo explicație, pentru ca apoi să fie lovit din plin de elvețianul pe care polițiștii doreau să îl rețină. Bărbatul susține că polițiștii i-au folosit drept scut uman, fără a se gândi la consecințe.

Bărbatul susține că doar Dumnezeu i-a salvat de la o tragedie, atât pe el și soția sa, cât și pe celelelte persoane oprite de polițiști. Acesta a mărturisit că în mașină cu el trebuia să se afle și Eva, fetița lui, dar o minune a făcut ca aceasta să nu se afle în mașină pentru că locul ei a fost distrus complet în urma impactului.

"Aceasta este mașina mea și da, suntem vii, și eu și soția mea. Am fost folosiți drept SCUTURI UMANE de către Poliția Română! Pare scenariu de film, dar citește povestea mai jos ca să afli cum poți muri oricând, pe șoselele din România, ca urmare a unei decizii greșite a unui agent de poliție.

Povestea pe lung. Ieri, duminică, 20.10.2024, în drum spre Sibiu, în localitatea Șelimbar, un echipaj de polțiie ne-a făcut semn să oprim pe loc, noi și ceilalți participanți la trafic, astfel blocând ambele benzi de circuație pe sensul spre Sibiu. În felul acesta șoseaua era blocată și nu se mai putea înainta. Cu toții am ramas în mașini, nedumeriți, fără nicio explicație din partea agenților de poliție prezenți la fața locului.

Unul dintre agenți a trecut pe lângă mașinile noastre deplasându-se în spate, cu un fel de servietă în mână despre care mai apoi am aflat ca s-ar numi spike – un dispozitiv cu țepi menit să oprească forțat un autovehicul în deplasare. N-a mai durat decât câteva secunde până când am fost loviți din spate, din plin, de mașina despre care am aflat mai apoi că era furată și condusă de o persoană de cetățenie elvețiană, fără permis, aflată sub influența drogurilor și care era urmarită de către o mașină de poliție. În urma impactului am fost aruncați, cu tot cu mașina noastră, aproximativ 15 metri în față.

Ce ne-a ținut în viață:

Citeste si: Veste importantă pentru femei! Cine sunt pensionarele care trebuie să se prezinte la casele teritoriale de pensii- kfetele.ro

Citeste si: Gestul emoționant făcut de Cristina Săvulescu, la doar câteva ore de la înmormântarea soacrei ei, Delia Budeanu- radioimpuls.ro

Citeste si: Anchetă la MAE: Timp de 12 ani, o contabilă ar fi plătit salarii iubitului ei și fiului acestuia, deși nu erau angajați la minister- antena3.ro

- În primul rând Dumnezeu!

- Faptul că persoana din autoturismul oprit și el în fața noastră de către polițiști a avut inspirația să-și mute mașina mai în față, astfel îndepărtându-se cu vreo 20 de metri de noi și de coloana de mașini în care ne aflam cu toții. Altfel, impactul ne-ar fi strivit între cele două mașini (cea furată și cea din fața noastră).

- Faptul că ieri, 20.10.2024, ca în nicio altă duminică, am decis să nu luam copilul cu noi. Locul Evei, fiica noastră, a fost cel mai puternic avariat și NU VREAU și NU POT să mă gândesc ce s-ar fi întâmplat dacă s-ar fi aflat în mașină cu noi în momentul impactului", a mărturisit bărbatul pe rețelele sociale.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si