Interesul cetățenilor este crescut pentru aceste locuri, datorită amplasării lor. Toate se află în vecinătatea Aleii Principale de acces, unele fiind amplasate pe partea stângă, altele pe partea dreaptă. 

Prețuri pornind de la 5.000 și 10.000 de lei

„Prin amenajarea celor două zone din incinta Cimitirului Municipal Sibiu situate pe de o parte și de alta a Aleii Principale de acces în Cimitir, a fost creată posibilitatea valorificării terenului disponibil prin atribuirea în concesiune a noi locuri de mormânt.

Având în vedere interesul crescut al cetățenilor de a concesiona locuri de veci în zona căii principale de acces în Cimitirul Municipal Sibiu, precum și administrarea eficientă a patrimoniului Municipiului Sibiu prin atragerea de venituri suplimentare la bugetul local, se propune concesionarea locurilor de mormânt prin organizarea licitației publice, cu plic închis”, potrivit raportului de specialitate. 

Citeste si: Adormirea Maicii Domnului 2022: Tradiţii şi obiceiuri româneşti

Potrivit raportului de specialitate 370 de locuri se află în zona stângă a Aleii Principale de Acces în cimitir, pe o suprafață de 1.770 mp, iar 60 de locuri se află în zona dreaptă a Aleii Principale de Acces, pe o suprafață de 320 mp.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Citeste si: Rafila ar putea exclude introducerea obligativităţii măştii: „Introducerea obligativităţii s-ar putea să nu dea rezultatele”

Pentru loturile formate din doua locuri de mormânt alăturate, prețul de pornire al licitației publice începe de la 10.000 de lei, iar pentru loturile formate dintr-un singur loc de veci, prețul de pornire este 5.000 de lei. 

Condiții de participare la licitație 

Consilierii locali vor aproba concesionarea și prețurile de pornire ale acestora în ședința ordinară de la finalul lunii. 

Citeste si: Un primar din Gorj îi îndeamnă pe locuitori să îi toarne pe cei care fură apă

Au dreptul de a participa la licitație doar persoanele fizice care au domiciliul în Sibiu (nu este acceptată reședința în municipiul Sibiu), cele care au constituit garanția de participare, care au depus oferta și cererea de participare la licitație și care au îndeplinite la zi toate obligațiile de plată a impozitelor și taxelor către bugetul local. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si