Situatia a fost reclamata de un parinte din Galati si s-a petrecut la inceputul lunii septembrie, intr-un parc din zona centrala a orasului. Este vorba de Faleza Copiilor, unul dintre cele mai aglomerate locuri de joaca in aer liber din oras, unde se aduna copii de toate varstele, de la cei foarte mici la adolescenti.

Citeste si: Concluzie neasteptata in cazul bebelusului din Iasi, mort dupa botez. Preotul este foarte afectat

Pentru copilul lui Leonard Galatanu, un baietel de aproape sapte ani, fascinat sa exploateze toate echipamentele cu care este dotat parcul, a fost, pana acum cateva zile, locul preferat de joaca. Punctul central de atractie pentru majoritatea pustilor, castelul cu pasarela si tobogan, amplasat in zona destinata copiilor cu varste intre 3 si 14 ani, avea sa-i aduca mai multa suferinta, decat distractie, in momentul in care a incercat sa treaca dintr-o parte a ansamblului in cealalta. "Pe 1 septembrie, copilul meu a cazut de sus, de pe cu toboganul cu tunel metalic si cu pasaj neasigurat. A suferit o fractura de humerus", a declarant Leonard Galatanu pentru viata-libera.ro.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Sindromul capului care explodează, boala misterioasă care afectează tot mai mulți oameni. Ce este și cum se manifestă- antena3.ro

Saptamana trecuta o fetita  suferit leziuni grave la coloana vertebrala, la locul de joaca din Parcul Tei din sectorul 2 al Capitalei, dupa ce a cazut cu o franghie de catarat care s-a desprins.

Accidentul a avut loc miercuri seara, cand fetita se afla la locul de joaca din Parcul Tei si a cazut cu franghia de catarat pe care se afla si care s-a desprins din suruburile in care era fixata. La fata locului a ajuns o ambulanta, iar fetita a fost transportata la spital.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si