”Ultimele trei luni? Au devenit zile și nopți îngrozitoare, nimic nu mai e cum a fost. Nu mai am familie, nu mai am nimic...”, ne-a spus Logodnica lui Dani Vicol, victima lui Mario Iorgulescu, cu sufletul sfâșiat.

”La început, mă gândeam că moare și el (Mario Iorgulescu, n. red.)... Și asta îmi doream”, spune sărmana văduvă. Lucrurile s-au schimbat însă în ultimele trei luni.

”Sinceră să fiu, ar fi o pedeapsă prea mică să moară... A murit și gata, nu mai știi nimic. Îmi doresc să stea să sufere, să se chinuie de acum încolo încă 24 de ani. Când o avea copilul meu 24 de ani să vină și să se târască în fața lui, asta îmi doresc. Vreau să plătească, să simtă zi de zi ce simt eu. Moartea e o pedeapsă prea mică pentru el. (...) Probabil de aia nici nu a murit, Dumnezeu nu avea nevoie de un criminal”, spune, parcă mai crudă decât ar putea fi o tânără de 22 de ani, Patricia, logodnica lui Dani Vicol.

Iar iertarea este chiar departe, cel puțin pentru Mario Iorgulescu. ”Vreau cu ajutorul celor care se ocupă de acest caz să ajungem într-un punct în care Mario Iorgulescu să își primească pedeapsa care trebuie.

Eu, în momentul de față, din cauza lui Mario Iorgulescu sufăr, nu sufăr degeaba. Vicol nu a murit pur și simplu...”, mai spune ea.

 

Logodnica lui Dani Vicol, dorință de Crăciun

 

”Mi-aș dori de Crăciun ca Vicol să vină înapoi acasă. Să își vadă copilul cât a crescut, să își vadă familia... Să fie totul cum a fost....

Mi-aș dori ca Mario Iorgulescu să plătească, să fie aici prezent, să își ia pedeapsa pe care o merită față de greșeala pe care a făcut-o față de mine, față de familia mea.(...) Dacă l-aș vedea pe Mario Iorgulescu acum? Cred că ar trebui să mă controlez să nu sar la gâtul lui... I-aș pune copilul ăsta în fața lui și l-aș întreba cum i se pare că copilul ăsta a rămas fără tată de la patru luni din cauza lui. Cum se simte el, așa ca om, ca suflet să vadă un copil atât de mic și să realizeze că nu mai are tată din cauza lui... Asta aș vrea... Să îi văd reacția.(...)

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Preferam să stea Vicol 15 ani în pușcărie... Vreau să se întâmple în așa fel încât să fie foarte chinuit (Mario Iorgulescu, n. red.), să sufere foarte mult cum o să sufăr și eu de acum încolo, toată viața.(...) Trebuie să se întoarcă în România, să dea piept cu dezastrul pe care l-a lăsat în urmă, să vadă un copil fără tată, un copil orfan”, mai spune Patricia, logodnica lui Dani Vicol, victima lui Mario Iorgulescu.

 

 

 

Logodnica lui Dani Vicol, plângere penală pentru Mario Iorgulescu

În urma cu ceva vreme, familia lui Dani Vicol, reprezentata de iubita acestuia și de fiul tânărului, au decis sa apeleze la instanta împotriva lui Mario Iorgulescu. Din acest motiv, Patricia Esmeralda Minca, femeia cu care Dani Vicol avea o relație și care i-a născut acestuia, în luna mai, un băiat, pe Antonio, a depus o plângere penala împotriva fiului șefului de la LPF.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, despre boala cumplită cu care mama lui s-a confruntat. Ce spune antrenorul despre starea ei de sănătate? „Întotdeauna există riscul să reapară.”- kfetele.ro

Citeste si: Suma colosală încasată de România la EURO 2024. Care sunt echipele de club din România care vor primi bani de la UEFA- radioimpuls.ro

"Arăt faptul ca formulez aceasta plângere penala potriva numitului Iorgulescu Gino Mario deoarece consider ca modul în care a acționat, în calitate de conducător auto a dus la producerea accidentului ce a avut consecințe dezastruoase asupra întregii familii, solicitându-va sa aveți în vedere ca în urma administrării probelor, inclusiv retinerea infracțiunii de omor în sarcina acestuia. Cel puțin eu consider ca numitul Iorgulescu Gino Mario a folosit autoturismul sau ca pe o arma, rezultatul fiind deja cel cunoscut, concubinul meu, Vicol Daniel Andrei, decedând pe loc neavând nicio șansă de supraviețuire.(...) doresc sa achit toate cheltuielie generate de expertizele medico-legale și tehnice auto, pentru urgentarea soluționării dosarului", se arată în plângerea făcută de fosta logodnică a lui Dani Vicol, victima accidentului produs de Mario Iorgulescu.

 

Mario Iorgulescu, accident cumplit! Victima a murit pe loc

Pe 8 septembrie, fiul preşedintelui Ligii Profesioniste de Fotbal, care se deplasa duminică dimineaţă cu un autoturism marca Aston Martin pe Şoseaua Chitilei dinspre Centura Capitalei către Pod Constanţa, a pierdut controlul asupra volanului, a pătruns pe contrasens şi s-a izbit de un alt autovehicul condus de un bărbat tot în vârstă de 24 ani, care a murit pe loc, au explicat surse din Poliţie.

Familia Iorgulescu și-a exprimat imediat durerea, când a transmis în dimineața următoare un comunicat în care anunță cât de mult regretă cele întâmplate, mai ales că în accident un tânăr a murit care a lăsat în urma sa doi copii minori. „Cu o durere imensă în suflet, vrem să aducem la cunoștința oamenilor regretul nostru, care nu încape în cuvinte, față de tragicul accident care a avut ca urmare decesul tânărului de vârstă cu copilul nostru, Mario. Transmitem condoleanțe sincere familiei îndoliate, durerea noastră fiind de nerostit. Toate rugile noastre se îndreaptă către Dumnezeu, gândindu-ne că situația putea fi cu același deznodământ și pentru copilul nostru, aflat acum în stare gravă la spital. Suntem copleșiți de lacrimi și de durere în urma tragicului accident din dimineața de 8 septembrie și sperăm ca oamenii, opinia publică, să înțeleagă clipele grele prin care trecem și noi, și cealaltă familie. Gabriela si Gino Iorgulescu", era mesajul transmis de familia lui Mario Iorgulescu.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si