El a mărturisit pas cu pas cum a decurs reţinerea ei, dar şi ce face în fiecare zi. "În ziua respectivă, noi eram la o scurtă plimbare în faţa blocului şi am fost opriţi de 4 agenţi, două femei şi doi bărbaţi, care ne-au spus că Eleana trebuie să îi însoţească.(...) Eu mă gândeam doar ce să fac cu copilul. Am încercat să vorbesc cu ei în engleză şi să le spun că copilul trebuie să mănânce, că are nevoie de mamă.

Ei mi-au zis să vorbesc cu şeful lor şi mi-au lăsat adresa unde urma să fie dusă Elena.

Din informaţiile pe care le pun şi eu cap la cap, Alina Bica s-a dus la şeful Interpol, a vorbit cu el, i-a lăsat toate informaţiile, toate datele de contact şi i-a spus că în cazul în care au nevoie de ea sau de Elena vor merge la Interpol. (...) Eu n-am înţeles acţiunea Interpol. Din moment ce Alina Bica le-a dat toate informaţiile, atunci de ce mai era nevoie de această acţiune?

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Eu mă gândesc că acţiunea celor de la Interpol le-a expus foarte mult pe Elena Udrea şi Alina Bica. În presă s-a vorbit despre faptul că cele două au averi de milioane de euro, iar acum toată lumea ştie cum arată, unde locuiesc. Îmi este frică pentru noi, dar mai ales pentru fetiţa noastră.”, a declarat Alexandrov, la Antena 3.

Logodnicul Elenei Udrea susţine că se duce zilnic la puşcărie pentru a lua lapte, pe care ulterior îl aduce fetiţei nou născute.

”Mă duc aproape zilnic la ea, dar nu pot să stau foarte mult. Mă duc doar să iau lapte şi revin. Suferă foarte mult după copil, a trecut prin multe, dar acum dorul de fetiţă este cel mai greu lucru”, a mai spus Alexandrov.

Elena Udrea şi Alina Bica au fost reţinute pentru două luni de către Interpol şi puse în arest într-o închisoare din Costa Rica. 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si