Logodnicul Simonei Halep nu e deloc bogat, aşa cum s-a lăsat impresia. “Logodnicul  Simonei Halep  este promovat  ca fiind un miliardar  ce isi traieste viata  in vila luxoasa din Bucuresti sau in casa somptuoasa din Constanta. Realitatea  este mult diferita fata de ce se vehiculeaza.  Toni Iuruc are ca domiciliu permanent un apartament normal cu trei camere.  Situat in Bucuresti  pe soseaua Stefan cel Mare, apartamentul are vedere  la Clubul Dinamo”, a dezvăluit constantareala.ro.

Citeste si: Simona Halep, apariție elegantă la petrecerea jucătoarelor de tenis din Dubai. A impresionat pe toată lumea!

Citeste si: Simona Halep, decizie de ultim moment! Ce face campioana alături de Toni Iuruc, în curând, în Dubai| EXCLUSIV

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citeste si: Simona Halep sărbătorește alături de fratele și iubitul său: „Fac nunta în România...”

“La  mal de mare nu exista vreo proprietate  de milionar, nici macar un apartament. Se pare ca singurul bogatas din familie  este …. logodnica  Simona Halep. Unica firma vehiculata  oficial ca fiind  o sursa  de profit  pentru Iuruc – AdVenture Advertising (implicata in campania electorala a lui Sorin Oprescu), este inchisa din data de 13 septembrie 2013.”

, a mai relatat sursa citată.( vezi cum a fost criticată Vlăduţa Lupău pentru că a deranjat-o pe Simona Halep)

Logodnicul Simonei Halep nu e deloc bogat. Ea a câştigat peste 35 milioane de dolari

„Iuruc  a fost  vazut foarte des in compania  unui alt  afacerist aroman –  Dani Caramihai, cofondator şi director general al clubului Fratelli.

S-a speculat ca sunt parteneri  in afacere, dar Iuruc nu are nicio treaba cu Fratelli. Anul acesta, probabil in vara, va avea loc nunta lui Iuruc cu Simona.  Evenimentul va fi organizat la un restaurant de lux din Constanța, conform tuturor tradițiilor machedonești.”, a mai scris constantareala.ro.

„Campioană  la Wimbledon, Simona Halep a doborât  încă o bornă în plan financiar după rezultatele înregistrate  în circuitul feminin de tenis. În 2019, Simona Halep a reușit să treacă pragul de 35 de milioane de dolari câștigate din tenis. Jucătoarea noastră a câștigat de-a lungul carierei 35.108.021 de dolari. În top all-time al câștigurilor din tenis, Simona Halep ocupă locul 5, fiind depășită de surorile Williams, Maria Sharapova și Caroline Wozniacki. O parte  din bani  au fost folositi  pentru  achizitionarea  unor  proprietati. Pe langa  hotelul de lux din Valea Prahovei, Halep  detine mai  multe imobile  in orasul Constanta.”, s-a scris despre averea Simonei Halep.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si