Crima din Oravița  a șocat pe toată lumea. Loredana a pierit la 35 de ani. Ea a fost ucisă chiar de fostul partener. Omul a surprins-o în timp ce stătea de vorbă cu un alt bărbat, pe o bancă, în parcul respectiv. Gelozia l-a orbit și și a omorât-o pe loc.

Citeste si: Caz șocant: un român și-a ucis prietenul, apoi la câteva zile distanță a sunat la Urgențe

Loredana a murit când se aștepta mai puțin. Aseară, în jurul orelor 21:00, era într-un parc din Primăriei Oraviţa, în centrul oraşului. Habar nu avea că își va găsi sfârșitul.

Clipe terifiante pentru Loredana

Femeia a fost omorâtă de fostul partener, deși unii apropiați susțin că era actualul. Bruneta se afla pe banca din parcul din fața primăriei, cu un alt tânăr. Cei doi stăteau de vorbă și, la un moment dat, în fața lor a apărut iubitul tinerei.

Citeste si: Crimă șocantă în Rusia. Doi copii și o educatoare au fost împușcați mortal într-o grădiniță

Bărbatul a scos un cuțit, apoi s-a năpustit asupra femeii mai întâi şi după l-a lovit şi pe bărbatul cu care aceasta vorbea, în parc.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Așa zisul amant al femeii și-a găsit ultimele puteri, a pus mâna pe telefonul mobil și a apelat numărul unic de urgență 112, solicitând ajutor, povestind tot ce tocmai se întâmplase. La fața locului au ajuns de urgență oamenii legii din Oravița.

loredana a fost ucisă în parc la 35 de ani

Loredana a fost ucisă seara trecută.

[Sursa foto: Facebook]

Medicii au ajuns și ei la fața locului imediat. Timp de zeci de minute în șir, medicii au încercat să o resusciteze pe tânără, însă, din nefericire, a fost mult prea târziu.

Citeste si: Un bebeluș a pierit după ce familia sa i-a pus alcool în biberon: „Detectivii au găsit dovezi ale crimei”

Tânăra avea leziuni incompatibile cu viața, iar medicii au fost nevoiți să declare decesul. Bărbatul cu care Loredana stătea de vorbă pe bancă a fost transferat de urgență la spital, iar viața lui este în afara oricărui pericol.

Agresorul a fost prins într-un bar din oraş, la aproximativ o oră după ce a înjunghiat-o mortal pe Loredana. Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore sub acuzaţia de omor calificat. Autoritățile au anunțat că Loredana era divorţată, iar în ultima perioadă s-ar fi certat des cu bărbatul.

Citeste si: Irina, femeia din Brașov care a fost împușcată de amantul ei, a murit! Tânăra a lăsat în urmă doi copii


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si