Loredana Atănăsoaie a fost condamnată în luna aprilie la 15 ani și 3 luni de închisoare de către magistrații de la Tribunalul Constanța, după ce a recunoscut că în noaptea de 5 spre 6 august 2023 și-a ucis cu sânge rece prietena. După ce i-a luat viața Alinei, Loredana i-a pus trupul într-un geamantan și a transportat cadavrul de la hotelul din Saturn, unde a înjunghiat-o mortal, până într-un parc din Mangalia, unde l-a abandonat sub o bancă.

Decizia judecătorilor din primăvara acestui an a fost contestată atât de mama victimei, cât și de către ucigașă, astfel că o decizie definitivă în acest caz ar putea fi dată joi, 4 iulie, de către Curtea de Apel Constanța.

Citește și: „O așteptam acasă să vină”, spune mama Alinei. Tânara ucisă în Mangalia va fi condusă pe ultimul drum acasă, în județul Vaslui, îmbrăcată în rochie de mireasă- VIDEO

loredana atanasoaie, alina ciobanu, crima mangalia

Alina Ciobanu 

[Sursa foto: Facebook]

La aproape un an de la moartea Alinei, mama fetei nu poate să-și găsească liniștea: „Parcă o aștept să intre pe poartă”

Paulina Anăcuță este convinsă că pedeapsa inițială pe care a primit-o Loredana este prea mică și speră ca de această dată ucigașa fiicei ei să primească o condamnare de cel puțin 25 de ani în spatele gratiilor. Chiar dacă a trecut aproape un an de la uciderea sângeroasă a Alinei, familia tinerei nu poate să își găsească liniștea.

„Pentru ce a făcut, nu se poate să îi dea numai 15 ani, pedeapsa trebuie să fie mai mare, cel puțin 25 de ani ar trebui să îi dea, să iasă bătrână din închisoare, să nu mai facă nimic în viață. Numai așa mi-aș lua o piatră de pe suflet. Plâng de mă distrug de dorul ei, am slăbit mult, pentru că mă consum de dorul ei, nu știu cum o să-mi mai revin.

Parcă o aștept să intre pe poartă.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Mi se rupe sufletul când îmi spune Nicoleta, sora ei, că îi este dor de ea. Chiar înainte de ziua ei, de Constantin și Elena, că o chema și Elena, am visat-o că fugea spre mine, era la mine acasă”, a povestit mama Alinei, scrie Gândul.

Mama Alinei nu poate uita nici acum ultima discuție pe care a avut-o cu fiica ei, care lucra pe litoral. A aflat de la sora tinerei că aceasta nu se mai înțelegea cu Loredana, chiar dacă plecaseră la lucru împreună și se cunoșteau de ani întregi. 

„Ultima dată, am vorbit cu ea de ziua mea, pe 3 august, m-a sunat să îmi spună la mulți ani. M-a întrebat ce fac, m-a întrebat de Nicoleta și mi-a spus că este obosită de la muncă. Eu am simțit-o că era supărată, dar nu a vrut să îmi spună nimic. I-a spus surorii ei din Anglia că Loredana îi făcea scandal.

Loredana a luat-o la mare, a încântat-o că face bani.

Am avut încredere în ea, era o fată tăcută, nu o credeam în stare să facă așa ceva, stătea la câteva case de mine, la Bălești. Au fost la școală împreună. Alina stătea în gazdă la Vaslui și, înainte să plece la mare, a venit la mine să își lase hăinuțele. Era cu prietenul ei și cu Loredana când și-a adus bagajele”, a mai povestit mama Alinei.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Citește și: Loredana Atănăsoaie, cea care a omorât-o cu sânge rece pe Alina și a lăsat-o sub o bancă într-un parc din Mangalia, a fost trimisă în judecată

loredana atanasoaie, alina ciobanu, crima mangalia

Loredana Atănăsoaie

[Sursa foto: Facebook]

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si