În luna august a anului trecut, Loredana o omora pe Alina, prietena sa din copilărie, într-o cameră de hotel. Tânăra a mărturisit cum și-a ucis cu sânge rece prietena și a fost trimisă în judecată pentru omor.

În cursul zilei de azi, judecătorii au pronunțat sentința definitivă în cazul Loredanei.

Loredana, condamnată definitiv după ce a ucis-o pe Alina

Judecătorii de la Curtea de Apel Constanța au pronunțat sentința definitivă în cazul Loredanei, tânăra care și-a ucis prietena într-un hotel din Mangalia.

Loredana a fost condamnată definitiv la 16 ani de închisoare. Tânăra a fost condamnată pentru omor, furt calificat, efectuarea de operaţiuni financiare în mod fraudulos (două acte materiale), operaţiuni ilegale cu instrumente de plată fără numerar şi acces ilegal la un sistem informatic.  

Citește și: Loredana, criminala de la Mangalia, își așteaptă pedeapsa. Mama tinerei ucise, copleșită de durere: „Plâng de mă distrug de dorul ei”

Loredana

[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

”În baza art.

423 alin. 2 Cod procedură penală desfiinţează în parte sentinţa penală apelată şi, rejudecând: În baza art. 188 alin. 1 Cod penal raportat la art. 396 alin. 1, 2 şi 10 Cod procedură penală condamnă pe inculpata Atănăsoaie Loredana Ionela- la pedeapsa închisorii de 13 ani pentru săvârşirea infracţiunii de omor (faptă săvârşită la data de 05/06.08.2023). În baza art. 228 alin. 1- art. 229 alin. 1 lit.
b Cod penal raportat la art. 396 alin. 1, 2 şi 10 Cod procedură penală condamnă pe inculpata Atănăsoaie Loredana Ionela la pedeapsa închisorii de 2 ani pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat (faptă săvârşită la data de 06.08.2023). În baza art. 360 alin. 1 Cod penal raportat la art. 396 alin. 1, 2 şi 10 Cod procedură penală condamnă pe inculpata Atănăsoaie Loredana Ionela la pedeapsa închisorii de 1 an pentru săvârşirea infracţiunii de acces ilegal la un sistem informatic (faptă săvârşită la data de 06.08.2023). Menţine pedepsele de 3 ani închisoare aplicată pentru săvârşirea infracţiunii de efectuare de operaţiuni financiare în mod fraudulos (faptă săvârşită la data de 06.08.2023), prev. De art. 250 alin. 1 C.pen. rap. la art. 396 alin. 1, 2 şi 10 C.proc.pen. şi de 3 ani închisoare aplicată pentru săvârşirea infracţiunii de operaţiuni ilegale cu instrumente de plată fără numerar (faptă săvârşită la data de 06.08.2023)”,
se arată în decizia instanței.

Citește și: VIDEO Cine este femeia care a mușcat un copil pe plaja din Năvodari? Specialiștii explică comportamentul halucinant al turistei

Alina și Loredana

[Sursa foto: Facebook]

În noaptea de 5/6 august 2023, Loredana își ucidea prietena din copilărie, pe Alina. Cele două se aflau la un hotel în Mangalia, unde munceau. Din cauza unor tensiuni apărute între ele, Loredana a înjunghiat-o pe Alina în zona gâtului și a privit-o timp de mai multe minute până și-a dat ultima suflare.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

După ce a murit, Loredana i-a pus trupul neînsuflețit al Alinei într-un geamantan, a chemat un taxi și s-a dus într-un parc, unde a lăsat geamantanul.

Loredana și-a recunoscut crima și a declarat că regretă fapta comisă.

"În timp ce era întinsă în pat, cu lumina stinsă, eu eram lângă patul ei, ea fiind cu fața spre perete, moment în care Alina s-a mișcat, eu plângeam pentru că nu voiam să o înjunghii, însă m-am speriat și am lovit-o cu cuțitul în gât când Alina s-a întors către mine. Imediat, Alina s-a ridicat din pat asupra mea, eu scăpasem cuțitul, Alina m-a lovit cu pumnul în față, moment în care am căzut eu la pământ(...) Alina începuse să horcăie și să se producă decesul, se vedea că nu mai are putere. Când i-am pus mâna la gură Alinei, m-a și mușcat de mâna dreaptă. Menționez că în cameră era întuneric și când am lovit-o, nu am văzut unde o lovesc, eu nu am vrut să o omor și încă nu realizez de ce am pus mâna pe cuțit. Încă o dată, regret fapta pe care am săvârșit-o și îmi pare foarte rău de ce s-a întâmplat, am momente când încă mă gândesc la ea, am avut chiar și un coșmar cu Alina și am început să mă rog să mă ierte", mărturisea Loredana, în urmă cu aproape un an.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si