Fotografiile de la nunta lor, care a avut loc din spital în urmă cu un an, au devenit virale pe rețelele de socializare, iar povestea de dragoste a celor doi români a impresionat întreaga Italie. Acum, la un an după ce și-au unit destinele, Loredana s-a întors în sfârșit acasă, după ce a învins în mod miraculos boala extrem de gravă cu care se confrunta.

Citește și: O româncă din Italia a fost prinsă la furat folosind o invenție specială. Cum arăta fusta femeii

Povestea de dragoste a celor doi români a emoționat pe toată lumea: pe data de 10 noiembrie 2021 când Loredana și Costel s-au căsătorit într-o cameră din secția de medicină a spitalului Immacolata Concezione din Piove di Sacco. La aceea vreme, românca era internată de o lună și jumătate din cauza unei boli grave de ficat.

Loredana și Costel au sărbătorit nunta de hârtie

Ceremonia care le-a unit destinele românilor a fost pe cât se poate de simplă, dar pe atât de sinceră, oficiată de Paola Zagolin- delegată a municipalității din Saccisica- la care au asistat nu doar Natalia și Tiberiu, doi dintre prietenii Loredanei și ai lui Costel, ci și directorul secției, Giancarlo Parisi, și medicul SENS, Filippo Ometto. Fotografiile realizate la nuntă o surprind pe Loredana pe stând pe pat, înfășurată într-un șal alb brodat și ținând în mâini un splendid buchet de flori albe, iar pe el în cămașă și blugi.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Citește și: Ea este cea mai sexy polițistă din lume. Daniela este mama a doi copii mici

Tinerii îndrăgostiți au fost foarte emoționați, după cum a povestit Costel în acea zi: "Ne-am logodit în 2017, după ce am plecat din România pentru a veni în Italia, și am vrut să ne căsătorim încă din vara anului 2020, dar pandemia ne-a dat peste cap planurile și, chiar dacă a trebuit să așteptăm mult mai mult decât ne așteptam, am reușit.

Ea este viața mea și în sfârșit ne-am realizat visul: acum sper doar ca Loredana mea să se opereze cât mai repede pentru a se putea întoarce acasă, pentru că îi simțim lipsa".

„Loredana este viața mea. În sfârșit ne-am realizat visul“

Cea mai mare dorință a lui Costel s-a împlinit și cu o minune: în urmă cu un an, Loredana avea nevoie urgentă de un transplant de ficat, dar datorită unei terapii speciale îmbunătățite tânăra a reușit să se vindece, până la punctul în care acum este sănătoasă.

Citește și: De nedescris: Părinții unui bebeluș grav bolnav refuză donatorii de sânge vaccinați

"Medicii care m-au urmărit nu se așteptau să mă recuperez atât de repede și atât de bine: pentru a obține acest rezultat am muncit din greu atât psihic, cât și fizic, și încă mulțumesc întregului departament medical, în special doctorului Parisi, asistentei șefe Mina și doctorului Ometto, precum și numeroșilor oameni care ne-au sprijinit pe Costel și pe mine“, a povestit Loredana pentru jurnaliștii de la Corriere.

Citeste si: Monica Tatoiu a povestit un moment care a marcat-o din copilărie: „Ce bătaie am luat! Nu am depășit niciodată viteza, trec doar pe trecerea de pietoni.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul transmis de Prințesa Anne după ce a fost lovită de un cal. Care este starea de sănătate a sorei Regelui Charles- radioimpuls.ro

Citește și: Descoperire macabră într-o stațiune de schi din Germania! Un copil născut de câteva ore a fost găsit fără viață într-o pădure


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si