Fata a reusit sa ia un premiu de 120.000 de euro si, inca din seara in care a castigat, a declarat ca vrea sa isi ia un apartament.

Eleva in clasa a VIII-a, adolescenta viseaza sa isi ia un apartament in Capitala, unde sa se mute cu sora si mama ei adoptiva.
"As vrea un aparament pe langa Gara de Nord, la etajul unu, ca poate se mai strica liftul", marturisea, emotionata, Lorelai.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

Luna trecuta, chiar de ziua ei, banii castigati i-au intrat in cont (100.000 de euro, dupa impozitare), astfel ca a inceput cautarile. Dupa cateva vizionari, zilele trecute si-a gasit locuinta perfecta. Este in Popesti-Leordeni, la doar 100 de metri de statia de metrou Dimitrie Leonida, intr-o zona linistita, cu multe magazine si vilute. Apartamentul e situat la parter, are 50 de metri patrati, doua camere decomandate si o gradina de 100 de metri patrati.

Blocul este nou, in curs de amenajare, urmand sa fie gata in cateva luni, scriu jurnalistii Click.ro

„Gata, il luam. Mergem sa semnam pentru avans. Sper sa facem bradutul aici de Craciun”, spune mama Vio, asistentul maternal care a infiat-o pe Lorelai. Micuta trecea dintr-o camera in alta aproape topaind de fericire. „Camera mea va fi lila. Pe usa de la intrare vreau sa gravez numele tuturor celor care m-au ajutat sa ajung aici, de la echipa „Romanii au talent”, juriu, producatori, pana la Mirabela Dauer, Luminita Anghel, Maria Ciobanu si alti prieteni de suflet.

Mobila va fi una personalizata, pentru nevoile mele, eu avand 1,20 metri inaltime. La curte nici nu visam pana acum, dar asa ne vom putea lua si catel, vom pune un balansoar, flori si pitici de gradina”, marturiseste Lorelai.
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si