Lorena a fost însoțită de Bianca în grădină, acolo unde au discutat despre scopul ei în această emisiune.

Lorena nu-și mai găsește locul în casă

După ce a încercat să-l cunoască pe Marinel, dar acesta a respins-o, Lorena nu se mai regăsește în această emisiune și spune că a avut un atac de panică.

Citește și: Aisa a fost criticată de băieți pentru remarca răutăcioasă la adresa Lorenei: ”Este sacoul meu”

Pentru a o consola, Ionuț a venit din casa băieților, iar Lorena și-a deschis sufletul în fața lui. Ionuț i-a mărturisit faptul că deși a spus că a venit pentru Marinel, acesta a simțit că aceasta i-a lăsat și lui o portiță deschisă.

Larisa a fost vrăjită de George la primul lor date. Cei doi s-au sărutat în ediția de vineri a emisiunii ”Casa Iubirii”

Ca doi copii, Larisa și George au profitat cât de mult au putut de date-ul lor. Cei doi au mers să servească un ceai, iar Larisa a fost impresionată de abilitățile de magician ale lui George.

George și Larisa sunt tot mai atrași unul de celălalt și vor să se cunoască mai bine, așa că cei doi au mers la un date.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: Laurențiu regretă că nu a fost alături de o fostă iubită: ”A suferit din cauza mea”

”Chiar așteptăm acest date! Așteptăm să ieșim la un date și astăzi este ziua potrivită! Și tu așteptai?”, a spus George emoționat, potrivit Kanald.ro.

Citește și: Radu are un nou conflict cu fosta iubită: ”Nu mă mai căuta prin casă”

”Și eu așteptăm cu nerăbdare și m-am bucurat foarte mult! A fost cel mai frumos cadou de ziua mea, date-ul acesta! E primul meu date cred că știi asta și mă bucur mult că e cu ține! Este cadoul nostru! Mi-am dorit să te cunosc mai bine!”,  a mărturisit Larisa.

Cei doi au avut parte de primul sărut

În ediția de vineri a emisiunii ”Casa Iubirii”, Larisa și George au avut posibilitatea de a petrece puțin timp împreună înainte de a privi date-ul.

Citește și: Lorena îi Cristinei ”verde în față” ce crede despre ea. Cum va reacționa concurenta

Fetele au venit cu o idee pentru a îi ajuta pe cei doi să se apropie mai mult. Larisa și George au jucat jocul cu foaia, iar din fericire nu au reușit să o prindă. Cu această ocazie, George și Larisa și-au atins buzele de trei ori.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si