Close sidebar
Close sidebar

Lorena a izbucnit în lacrimi în ediția de sâmbătă a emisiunii ”Casa Iubirii”. Ce s-a întâmplat

Concurenții și-au pregătit strategiile pentru gală, însă Lorena nu a părut a fi în apele sale. Concurenta a acuzat stări de rău și a cerut să meargă în grădină.

Diana Bostan,

Lorena de la ”Casa Iubirii”

[Sursa foto: Captură KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Lorena a fost însoțită de Bianca în grădină, acolo unde au discutat despre scopul ei în această emisiune.

Lorena nu-și mai găsește locul în casă

După ce a încercat să-l cunoască pe Marinel, dar acesta a respins-o, Lorena nu se mai regăsește în această emisiune și spune că a avut un atac de panică.

Citește și: Aisa a fost criticată de băieți pentru remarca răutăcioasă la adresa Lorenei: ”Este sacoul meu”

Pentru a o consola, Ionuț a venit din casa băieților, iar Lorena și-a deschis sufletul în fața lui.

Ionuț i-a mărturisit faptul că deși a spus că a venit pentru Marinel, acesta a simțit că aceasta i-a lăsat și lui o portiță deschisă.

Larisa a fost vrăjită de George la primul lor date. Cei doi s-au sărutat în ediția de vineri a emisiunii ”Casa Iubirii”

Ca doi copii, Larisa și George au profitat cât de mult au putut de date-ul lor. Cei doi au mers să servească un ceai, iar Larisa a fost impresionată de abilitățile de magician ale lui George.

George și Larisa sunt tot mai atrași unul de celălalt și vor să se cunoască mai bine, așa că cei doi au mers la un date.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Boala bizară de care suferă o tănără de 25 de ani. Riscă să moară dacă este sărutată și poate mânca doar 2 alimente- antena3.ro

Citește și: Laurențiu regretă că nu a fost alături de o fostă iubită: ”A suferit din cauza mea”

”Chiar așteptăm acest date! Așteptăm să ieșim la un date și astăzi este ziua potrivită! Și tu așteptai?”, a

spus George emoționat, potrivit Kanald.ro.

Citește și: Radu are un nou conflict cu fosta iubită: ”Nu mă mai căuta prin casă”

”Și eu așteptăm cu nerăbdare și m-am bucurat foarte mult! A fost cel mai frumos cadou de ziua mea, date-ul acesta! E primul meu date cred că știi asta și mă bucur mult că e cu ține! Este cadoul nostru! Mi-am dorit să te cunosc mai bine!”,  a mărturisit Larisa.

Cei doi au avut parte de primul sărut

În ediția de vineri a emisiunii ”Casa Iubirii”, Larisa și George au avut posibilitatea de a petrece puțin timp împreună înainte de a privi date-ul.

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Boala bizară de care suferă o tănără de 25 de ani. Riscă să moară dacă este sărutată și poate mânca doar 2 alimente- antena3.ro

Citește și: Lorena îi Cristinei ”verde în față” ce crede despre ea. Cum va reacționa concurenta

Fetele au venit cu o idee pentru a îi ajuta pe cei doi să se apropie mai mult. Larisa și George au jucat jocul cu foaia, iar din fericire nu au reușit să o prindă. Cu această ocazie, George și Larisa și-au atins buzele de trei ori.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI