Close sidebar
Close sidebar

Lorena, fata lui Ilie Balaci: ”Nu-i o rușine să divorțezi, nu-i o rușine să fii mamă singură!”

Lorena, fata regretatului mare fotbalist Ilie Balaci, are doi copii din căsnicia cu Eugen Trică, de care a divorțat în 2015.

Petru Luca,


DISTRIBUIE
acest articol

Lorena, fata regretatului mare fotbalist Ilie Balaci- plecat dintre noi în octombrie 2018, la 62 de ani- are doi copii din căsnicia cu Eugen Trică, de care a divorțat în 2015. Lorena și fostul fotbalist al Universității Craiova și al lui CFR Cluj s-a despărțit fără scandal după 17 ani de mariaj, iar acum fata lui Ilie Balaci s-a gândit să împărtășească prietenilor câteva gânduri din postura de femeie divorțată și de mama singură. 

Citeste si: Momente emoționante la mormântul lui Ilie Balaci, la un an de la moartea fostului mare fobalist FOTO

”Nu-i o rușine să divorțezi de omul cu care ai împărțit ani buni din viață, tot așa cum nu-i o rușine să fii mamă singură. Cu toții avem dreptul să iubim si sa fim iubiti, sa visam la marea dragoste și să o căutăm până o găsim.

Mamele singure sunt femei minunate care nu pot fi iubite decât de bărbați minunați”, a notat Lorena Balaci. 

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

 

 

 

 

 

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI