1475 de lei- atata trebuie sa plateasca spitalului, dupa ce asta-vara a ajuns cu coastele rupte pe patul de spital. Arsita l-a facut pe pensionarul din imagini sa lesine in timp ce se indrepta spre casa, cu bicicleta.

Barbatul nu intelege cum de factura care i-a venit prin posta nu este o greseala a autoritatilor. A platit toata viata pentru asigurarea de sanatate ca sa nu-i fie de niciun folos?

Acum, pensionarul si-ar fi dorit mai degraba sa-l fi lovit o boala lunga, decat sa i se spuna ca lesinul e din vina lui.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

„Numai daca era bolnav, asa ca s-a autoacccidentat, trebuie sa plateasca spitalizare. Nu e normal, ia uitati aici cardul de sanatate”, s pune revoltata sotia barbatului accidentat.

Managerul spitalului ridica, neputincios, din umeri la drama barbatului. Legea e scrisa negru pe alb

Bogdan Fanuta, manager Spitalul Judetean din Craiova: „ Conform articolului 320, aliniatul 1, persoanele care prin faptele lor aduc daune sanatatii altor persoane sau sanatatii proprii din culpa, raspund, potrivit legii, si au obligatia sa repare prejudiciul cauzat furnizorului de servicii medicale”.

Razvan Socoteanu, avocat: „Daca isi provoaca intentionat o leziune care necesita ingrijiri medicale asiguratorul nu acopera aceasta asigurare”.

Pensionarul a contestat in instanta factura primita de la spital. Ar avea totusi, o sansa. In urma dovezilor, magistratii pot decide ca batranul nu s-a lovit intentionat.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si