Politistii de la Sectia 2 Politie Brasov au fost sesizati de catre o persoana de sex feminin cu privire la faptul ca a fost agresata fizic de concubinul sau, in varsta de 33 ani.

Verificarile preliminare efectuate au indicat ca, in timp ce victima se afla la locul de munca, in incinta unui salon de infrumusetare de pe raza municipiului Brasov, in urma unui conflict mai vechi, suspectul a agresat-o pe victima, lovind-o cu un laptop in zona capului, aspect care a creat o stare de temere in randul celorlalti clienti, scrie newsbv.ro.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Ce făcuse șoferul strivit de tramvai în București chiar înainte de tragicul accident. ANIMAȚIE GRAFICĂ cu momentul impactului- wowbiz.ro

In urma cercetarilor desfasurate cu operativitate, suspectul a fost identificat, fata de acesta fiind dispusa masura retinerii pentru 24 ore.

Cercetarile sunt continuate, sub coordonarea procurorului de caz, pentru stabilirea intregii activitati infractionale a suspectului.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si