Femeia de 75 de ani traversa regulamentar pe o trecere de pietoni din Galați, moment în care a fost izbită din plin de un șofer. Femeia se află în stare gravă la Terapie Intensivă.

Spulberată pe trecerea de pietoni

Imaginile teribilului accident au fost surprinse de camerele de supraveghere amplasate în zonă.

Femeia ținea o sacoșă în mână în timpul traversării.

Din stânga ei a apărut o mașină, care a izbit-o din plin. Femeia nu a avut timp de reacție, iar șoferul nu a fost atent și nu a încetinit.

Citește și: Un bărbat și-a pierdut viața într-un grav accident rutier

Citește și: Două persoane au fost rănite, după ce o mașină a fost spulberată de un tramvai

În urma accidentului, bătrâna a fost transportată în stare gravă la Spitalul Clinic de Urgență din Galați, la secția de Terapie Intensivă.

Șoferul mașinii a fost cel care a a anunțat accidentul și a sunat la 112. Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, unde rezultatul a fost zero, însă i s-a deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: Accident mortal pe bulevardul Iuliu Maniu din Capitală- un pieton a decedat

Două fete de 12 ani, spulberate pe trecerea de pietoni în județul Galați

Două fete în vârstă de 12 ani care traversau pe trecerea de pietoni au fost spulberate de o dubă pe o stradă din județul Galaţi. Întreaga scenă a fost surprinsă pe camerele de supraveghere.

Una din ele a fost preluată de un elicopter SMURD.

Accidentul a avut loc duminică pe DN 25, în localitatea Barcea, din județul Galați. În imaginile surprinse de camere se observă cum fetele au încercat să treacă strada, pe o trecere de pietoni, însă au fost surprinse de o dubă care venea cu mare viteză. Fetele au fost lovite din plin și proiectate câțiva metri.

Cele două fete au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale

Una dintre victime a ajuns Spitalul de Urgență pentru Copii “Sfântul Ioan” Galați, unde a fost transportată cu elicopterul.

Cealaltă copilă a fost dusă la Spitalul Municipal „Anton Cincu” din Tecuci.

Accidentul a fost provocat de un bărbat de 48 de ani, din comuna Liești, județul Galați, care conducea o autoutilitară.

Citește și:  Tragedie pe un șantier din Balotești: un agent de pază a fost găsit mort

Polițiștii spun că șoferul dubei circula cu viteză și nu le-a observat pe cele două fete care se aflau pe trecerea de pietoni, deși traversau strada regulamentar. 

Citeste si:  Care este motivul pentru care familia din Filipine a Bellei Santiago nu va fi prezentă la nuntă? Evenimentul cu sute de invitați va avea loc în România și va combina tradiții din ambele țări- kanald.ro

Citeste si:  Decizia luată de Bia Khalifa, după ce Fulgy s-a sărutat cu o altă fată: „Stau sub același acoperiș”- wowbiz.ro

Ce au transmis polițiștii

”În data de 12 februarie 2023, la ora 16.01, Poliția Galați a fost sesizată telefonic, prin intermediul Serviciului Național Apel Unic de Urgență 112, cu privire la faptul că pe DN 25, în interiorul localității Barcea, județul Galați, a avut loc un eveniment rutier.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, despre boala cumplită cu care mama lui s-a confruntat. Ce spune antrenorul despre starea ei de sănătate? „Întotdeauna există riscul să reapară.”- kfetele.ro

Citeste si: Suma colosală încasată de România la EURO 2024. Care sunt echipele de club din România care vor primi bani de la UEFA- radioimpuls.ro

Din verificările preliminare, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Galați au stabilit faptul că un bărbat, cu vârsta de 48 de ani, din comuna Liești, județul Galați, conducea o autoutilitară pe DN 25, având direcția de deplasare dinspre Galați către Tecuci, în interiorul localității Barcea.

Când a ajuns la marcajul pietonal amplasat în dreptul primăriei, a surprins și accidentat două minore, ambele cu vârsta de 12 ani, din comuna Barcea, care se angajaseră în traversarea străzii în mod regulamentar”  au transmis reprezentanții IPJ Galați.

Citește și:  Caz de șantaj la Buzău: un tânăr a fost arestat după ce a cerut bani unei femei pentru a nu publica materiale compromiţătoare cu ea

Șoferul a fost testat cu aparatul alcooltest de polițiști, care au constatat că nu consumase băuturi alcoolice. De asemenea, aceștia au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Citește și:  Accident rutier grav la Oradea: 19 persoane au fost implicate


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si