Noii patroni de la postul Prima TV au luat, se pare, o primă decizie radicală, aceea de a-l da afară pe Șerban Huidu, cel care a realizat și a prezentat Cronica cârcotașilor de la înființarea postului, din aprilie 2020. Emisiunea de satiră va ieși din grila de programe a postului începând cu sezonul viitor, pentru că sezonul în curs a fost deja înregistrat, a dezvăluit impact.ro.

Șerban Huidu
Șerban Huidu, alături de colegii săi de emisiune

Nu se știe dacă Șerban Huidu se va duce la o altă televiziune pentru a-și continua emisiunea. Celebrul prezentator a încasat profituri consistente de pe urma acesteia. În 2001, el și-a înființat firma „Hodoronc Tronc Production SRL”, al cărei obiect de activitate este producția cinematografică, video și de programe de televiziune. Practic, Cronica cârcotașilor își desfășoară activitatea prin intermediul acestei firme.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Soția lui Șerban Huidu a dezvăluit că băieții ei s-au considerat vinovați de accidentul rutier provocat de tatăl lor, în urma căruia au murit 3 oameni: „Le-am spus că nu este vina lor că s-a întâmplat și că ei nu trebuie să ducă niciodată această povară”

Citeste si: Tatăl lui Șerban Huidu a urmărit finala de la Sevilla, din 1986, de la fața locului: ”Am fost acolo. O lună am fost răgușit!”

Citeste si: Scandal monstru între Huidu și Găinușă pe tema criminalului din Caracal! ”Viața îți rezervă surprize nebănuite”

Șerban Huidu
Șerban Huidu, pozat în platoul Cronicii cârcotașilor

Firma lui Șerban Huidu a performat între 2005 și 2013

Datele de la Ministerul de Finanțe arată că „Hodoronc Tronc Production SRL” a fost mereu pe profit. Cea mai bună perioadă a fost cea dintre 2005 și 2013, când firma lui Huidu a bifat un profit net total de aproximativ 5,8 milioane de euro. De atunci, profiturile anuale au scăzut, dar tot au adus câștiguri importante.

Astfel, profitul total înregistrat în perioada 2014-2019 a fost de 2.567.201 lei, adică de aproximativ 550.000 de eruo. Dacă adăugăm câștigul din 2005-2013, de 5,8 milioane de euro, reiese că „Hodoronc Tronc Production SRL” i-a adus lui Huidu un câștig net total de aproximativ 6,35 milioane de euro.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si