In urma cu cateva zile, o stire cutremuratoare i-a isterizat pe romani! Un copilas de numai trei anisori ar fi incetat din viata dupa ce ar fi consumat o saorma infectata cu salmonela la un fast-food din Capitala!

In urma primelor cercetari, oamenii legii nu s-au putut pronunta care a fost adevarata cauza a mortii baietelului, daca mancarea ar fi fost de vina, mai precis lipia de la saorma, felul in care ar fi fost tratat in spital sau, pur si simplu, alte probleme de sanatate care i s-ar fi declansat micutului!

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Pana atunci insa, la audieri au fost aduse persoanele implicate, inclusiv patronul restaurantului fast-food din Capitala in care ar fi consumat shaorma copilul de trei ani inainte de a muri. In fata politistilor din cadrul Serviciului Omoruri al Politiei Capitalei, barbatul ar fi declarat ca este nevinovat!

Un copil de trei ani a murit dupa ce ar fi mancat o saorma la un fast-food! Patronul restaurantului are insa o alta opinie

Omul de afaceri a fost asistat de un avocat, au precizat sursele citate, si le-a povestit anchetatorilor ca, de zece ani, de cand a deschis locatia, nu a avut nici macar o problema cu cei de la Protectia Consumatorului! Mai mult, el a sustinut ca, in urma cu doar o luna, restaurantul a fost verificat de autoritati, asa cum este procedura, si nu s-au gasit nereguli. “Nu sunt vinovat, nu cred ca micutul s-a imbolnavit de la saorma consumata in fast-food-ul meu”, ar fi spus patronul restaurantului la audieri.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si