Gheorghe Dincă ar fi făcut deja cerere să fie reaudiat de procurorii DIICOT, care se pregăteau să trimită în instanță, luna aceasta, dosarul crimelor din Caracal.

Pe de altă parte, Alexandru Cumpănașu continuă să se implice în găsirea Alexandrei Măceșanu, nepoata sa din Caracal răpită de Gheorghe Dincă, și despre care crede că este în viață, deși agresorul acesteia a mărturisit că a ucis-o.

Din vara lui 2019, când Alexandra Măceșanu a dispărut de acasă, Alexandru Cumpănașu își vizitează des verii, pe părinții fetei de 15 ani răpite de Gheorghe Dincă.De

multe ori în ultimele luni, Cumăpănașu a intrat în live-uri pe pagina sa de socializare și i-a acuzat pe oamenii legii că încearcă închiderea cazului cu verdictul –Alexandra a fost ucisă de Gheorghe Dincă, deși el este convins că fata trăiește și este sechestrată undeva în afara țării.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Citeste si: Alexandru Cumpănașu s-a pozat cu părinții Alexandrei Măceșanu! Detaliul din fotografie care  a atras atenția tuturor

La începutul acestui an, Alexandru Cumpănașu și-a vizitat din nou rudele de lângă Caracal și s-a pozat cu părinții Alexandrei Măceșanu. Un detaliu din imagine a atras însă atenția multora. Pe măsuța din fața celor trei se află o sticluță de mir lângă o ramă foto, din care nu se vede însă poza, însă mulți cred că este cu Alexandra.

Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu sunt cele două fete pe care Gheorghe Dincă le-a răpit anul trecut, la câteva luni diferență, în timp ce făceau autostopul. Gheorghe Dincă, supranumit ”monstrul din Caracal”, le-a mărturisit anchetatorilor că le-a maltratat și violat pe cele două fete, pe care apoi le-a omorât. Cum însă nu au fost găsite cadavrele tinerelor, familiile lor încă mai speră că acestea sunt vii, și că sunt sechestrate undeva în afara țării, fiind victime ale traficului de carne vie.

Totuși, anchetatorii susțin că au destule probe pentru a le declara moarte atât pe Alexandra Măceșanu cât și pe Luiza Melencu. 

Citeste si: Dezvăluire ULUITOARE în cazul Caracal! Mama Luizei Melencu: ”Am trecut pe la casa lui Dincă înainte ca poliția să intre prima oară acolo”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si