Close sidebar
Close sidebar

Lovitura de teatru in cazul mortii nevestei lui Florin Piersic! Toata lumea stia ca Tatiana Iekel a decedat acasa, dar ea era la spital in ultima saptamana de viata!

Joia trecuta, lumea teatrului a intrat in doliu! Tatiana Iekel, nume de referinta al scenei romanesti, a incetat din viata la varsta de 84 de ani!

Lia Popescu,


DISTRIBUIE
acest articol

Surprizator insa, daca pana astazi, toti apropiatii Tatianei Iekel stiau ca ea ar fi inchis ochii acasa, in apartamentul sau din Bd. Mihai Kogalniceanu, adevarul este cu totul altul.

Citeste si: Dan Negru a anunțat moartea celui care i-a fost „tată” în viața profesională. Dodo Munteanu a fost șeful lui la Radio Televiziunea Română în anii '90- kanald.ro

Citeste si: Iancu a reacționat, când a aflat că Beni vrea să meargă la nunta lui: „Nu poate veni oricum”- wowbiz.ro

Citeste si: Misterul unei crime de acum 50 de ani a fost rezolvat. Ucigașul a fost găsit, dar nu a mai putut fi arestat- antena3.ro

“Tatiana era bolnava de ceva vreme si, in ultima saptamana de viata, a fost internata la Spitalul Militar in stare foarte grava! Medicii au incercat sa o salveze, insa tratamentele intensive si alimentatia prin perfuzii nu au mai dat rezultate. Actrita a murit la clinica. Familia a cerut medicilor discretie totala si astfel nimeni nu a aflat nimic decat dupa ce artista a fost ingropata”, au dezvaluit apropiatii ai primei neveste a lui Florin Piersic.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI