Close sidebar
Close sidebar

Lovitura dura pentru Ioan Neculaie! Afacerea lui de suflet s-a naruit in urma cu cateva zile!

Situatia fara precedent la Brasov! Echipa care a apartinut ani de zile magnatului Ioan Neculaie a ajuns la fundul sacului in privinta banilor si, din acest motiv, a renuntat sa se mai inscrie in campionatul viitor!

Lia Popescu,


DISTRIBUIE
acest articol

Problemele par a nu se mai sfarsi pentru Ioan Neculaie! Dupa ce a stat anul trecut in Arestul Politiei, cercetat intr-un dosar de evaziune fiscala, ce avea legatura si cu clubul sau de fotbal, acum, echipa lui din Brasov a ajuns sa se desfiinteze!

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Surse din preajma lui Ioan Neculaie sustin ca el ar fi dorit inca din perioada detentiei sa cedeze formatia FC Brasov, fara nicio pretentie, insa nimeni nu s-a inghesuit sa o cumpere.

Din acest motiv, clubul a ramas rapid fara bani si, fara ajutorul patronului, care a decis ca afacerea lui de suflet sa fie trecuta pe linie moarta, totul s-a naruit!

“FC Brasov a murit incet, incet! Desi fotbalistii au incercat sa faca performanta in acest an, faptul ca nu au mai primit bani de la Neculaie si nici oficilitatile orasului nu au dat nici macar o mana de ajutor, s-a ajuns ca, in acest moment, clubul sa nu mai existe! Nu s-a mai inscris nici in campionatul viitor, din lipsa fondurilor, iar componentii lotului au plecat pe

unde au vazut cu ochii. Doar suporterii au ramas aproape de “stegari” si au promis ca vor duce o campanie de strangere de fonduri pentru ca, in viitor, formatia sa intre in esaloanele inferioare si, apoi,sa revina in fotbalul mare”, au dezvaluit persoane de la club!

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI