Liviu Dragnea s-a prezentat, joi, în faţa instanţei pentru a cere să fie eliberat din închisoare.

Decizia ICCJ poate fi contestată.

Liviu Dragnea
Liviu Dragnea

Citeste si: Iubita lui Liviu Dragnea are probleme cu somnul de când acesta e la închisoare? Irina Tănase a recunoscut că e adormită în timpul zilei: “Este atât de greu”

Fostul lider al PSD Liviu Dragnea a fost condamnat definitiv în 27 mai 2019, de magistraţii ICCJ, la trei ani şi şase luni de închisoare cu executare în dosarul angajărilor fictive

de la DGASPC Teleorman.

Liviu Dragnea
Liviu Dragnea

Citeste si: Liviu Dragnea. Secretul rușinos al fostului lider PSD. Cum a murit, de fapt, tatăl său. Un vecin a dezvăluit tot

În acest dosar, Dragnea a fost trimis în judecată de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie în 15 iulie 2016, pentru instigare la abuz în serviciu şi instigare la fals intelectual.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Liviu Dragnea
Liviu Dragnea

Anterior, Liviu Dragnea a recurs la două căi extraordinare de atac- contestaţia în anulare şi recursul în casaţie.

Citeste si: Iubita lui Liviu Dragnea s-a vopsit blondă degeaba! Irina Tănase şi-a schimbat look-ul cu speranţa că Dragnea va fi eliberat din închisoare, dar acest lucru nu s-a întâmplat!

În 10 decembrie 2019, ICCJ i-a respins contestaţia în anulare, însă i-a acceptat recursul în casaţie, dar i-a respins cererea de suspendare a executării pedepsei.

Liviu Dragnea
Liviu Dragnea

În 21 ianaurie, ICCJ a respins recursul în casaţie depus de fostul lider PSD. Recursul în casaţie urmărea să supună Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie judecarea, în condiţiile legii, a conformităţii hotărârii atacate cu regulile de drept aplicabile. Instanţa supremă a respins recursul în casaţie, menţinând hotărârea atacată, respectiv condamnarea lui Dragnea.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si