Pana la revolta, au fost lacrimi: de-un an de zile, parintii isi plang fata. Anda a fost ucisa in noaptea in Inviere.

Ea n-a scapat, dar vinovatii da: expertiza a aratat cei doi soferi care i-au iesit in cale goneau cu aproximativ 150 de km/h. Se intreceau, au spus atunci anchetatorii, care dupa moartea Andei, i-au trimis pe amandoi in arest.

- In sarcina fiecaruia dintre inculpati s-a retinut savarsirea infractiunii de omor, tentativa la infractiunea de omor calificat, conducerea sub influenta unor substante si impiedicarea sau ingreunarea circulatiei pe drumurile publice.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Lavinia și Ștefan Bănică Jr., distanți în aeroport, ea cu brațul plin de răni. Avem imagini bombă- wowbiz.ro

Procesul a durat cam un an, timp in care s-au adus probe de ambele parti, iar de curand, judecatorii au tras linie si au decis:

ANISOARA DANAILA- mama: Daca ucizi o gaina, iti da 5 ani, daca ne-a ucis copiii a luat 6.

Pentru ca au luat o viata, dupa ce s-au intrecut beti intr-o cursa ilegala de masini, cei doi suspecti au primit fiecare 6 ani si 10 luni de inchisoare.

O pedeapsa mult prea blanda pentru o nenorocire atat de mare, spune familia fetei.

GIOVANI DANAILA- tatal- Tinand cont de incadrarile juridice... pedeapsa minima e de 15 ani si lor li s-au dat 6 ani si 10 luni.  Nu pot sa-mi dau seama ce judecata se face la Tribunalul Botosani.

Instanta a mai decis ca familia fetei decedate, parintii si fratele acesteia, sa primeasca despagubiri materiale si morale de aproximativ 400.000

de lei. Sentinta Tribunalului Botosani nu este definitiva si poate fi ataca la Curtea de Apel Suceava.
 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si