Problemele se țin de familia regală din Marea Britanie. După ce Regele Charles a fost diagnosticat cu cancer, prințul Harry trece printr-o grea lovitură. Ce s-a întâmplat cu mezinul monarhiei engleze?

Prințul Harry primește lovitură după lovitură

Mezinul se confruntă cu o nouă problemă. Potrivit presei străine bbc.com, Prințul Harry a primit decizia finală în cazul procesului intentat de acesta, după ce i-a fost redus serviciul de securitate.

Se pare că Prințul Harry a pierdut procesul intentat statului britanic. Conducerea Marii Britanii a decis ca mezinul familiei regale să beneficieze de un serviciu de securitate redus, adică să nu aibă o echipă de protecție în mod permanent.

Decizia dată de Guvernul Britanic a venit ca urmare a deciziei mezinului de a părăsi Marea Britanie pentru a se muta cu soția și copii săi în Statele Unite ale Americii. Pentru a-și justifica decizia, Guvernul a declarat că Prințul Harry nu mai este un „membru activ” al Casei Regale.

"Ducele nu cere un tratament preferențial, ci o aplicare corectă și legală a propriilor reguli ale lui Ravec, asigurându-se că primește aceeași considerație ca și alții, în conformitate cu politica scrisă a lui Ravec. Ducele de Sussex speră că va obține dreptate de la Curtea de Apel și nu face alte comentarii în timp ce cazul este în desfășurare", a declarat unul dintre purtătorii de cuvânt ai prințului Harry, potrivit sursei citate anterior.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Hotărârea dată de statul britanic este a doua lovitură primită de mezinul casei regale de la începutul lunii. Cea mai grea lovitură a fost diagnosticarea tatălui său cu cancer, pe data de 5 februarie 2024.

Citește și: VIDEO- Cresc speculațiile despre cancerul Regelui Charles al III-lea. Care ar fi, de fapt, starea de sănătate a monarhului?

Regele Charles a fost diagnosticat cu cancer

La începutul lunii februarie, Palatul Buckingham a anunțat că Regele Charles a fost diagnosticat cu cancer, dar nu a oferit detalii cu privire la forma pe care Majestatea Sa o suferă. 

regele charles

Regele Charles a fost diagnosticat cu cancer

[Sursa foto: Twitter]

„În timpul procedurii recente pentru adenomul de prostată, o problemă separată a fost descoperită. Investigații ulterioare au identificat o formă de cancer. Majestatea Sa a început, de astăzi, un program de tratament regulat, perioadă în care a fost sfătuit de medici să amâne toate îndatoririle publice.

Citeste si: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire- kfetele.ro

Citeste si: Dorian Popa dă lovitura în industria alimentară! Pizza care ii poarta numele, epuizată încă de la lansare. Cât costă cel mai nou produs al artistului- radioimpuls.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

În această perioadă Majestatea Sa va continua să-și îndeplinească prerogativele oficiale. Regele este recunoscător echipei medicale pentru intervenția rapidă, posibilă datorită procedurii recente la spital. Regele rămâne pe deplin pozitiv cu privire la tratamentul său și abia așteaptă să revină pe deplin la îndatoririle sale publice cât mai repede cu putință.

Majestatea Sa a ales să împărtășească informațiile despre diagnosticul său pentru a preîntâmpina speculațiile și în speranța că poate să ajute la înțelegerea publică pentru toți cei din toată lumea care suferă de cancer”, a fost transmisă de Palatul Buckingham.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si