Close sidebar
Close sidebar

Lovitura dura pentru Tariceanu din interiorul propriului partid. O intreaga organizatie de tineret pleaca la PNL

Presedintele organizatiei de tineret a ALDE din Valcea, Daniel Cimpeanu, anunta ca intreaga filiala a demisionat din partid si se va alatura PNL, acuzand conducerea locala a formatiunii ca nu ii sprijina pe tineri, iar listele lor pentru parlamentare sunt formate din "traseisti", in timp ce liberalii au oameni pregatiti.

,


DISTRIBUIE
acest articol

"Decizia plecarii dintr-un partid – mai ales unul la constructia caruia ai contribuit- nu e niciodata simpla. Niciunul dintre noi, tinerii din organizatia Valcea, nu si-ar fi dorit sa fie nevoit sa paraseasca ALDE, un partid de care ne leaga eforturi personale si sute de ore de munca voluntara, precum si unele bucurii. Cu toate acestea, am intregul sprijin al organizatiei pe are o conduc atunci cand afirm ca demisia noastra, in bloc, este consecinta directa a dezinteresului pe care conducerea partidului l-a manifestat fata de tineri", transmite presedintele filialei de tineret ALDE, Daniel Cimpeanu.

El acuza ca tinerii nu au niciun cuvant de spus in organizatie, iar proiectele lor nu au fost folosite de catre liderii judeteni, in conditiile in care singurii tineri care conteaza "sunt cei aflati in prag de pensie sau deja pensionari".

"Acesteasunt motivele pentru care, impreuna cu toti colegii mei din organizatia de tineret ALDE Valcea, am luat decizia de a parasi acest partid. Ca o previziun epersonala, am convingerea ca, in viitorul apropiat, singurii tineri ramasi in ALDE vor fi cei care, prin diferite legaturi mai putin stiute, sunt conectati direct la presedintele filialei valcene", mai

spune el.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea tragică a contesei della Torre, ucisă în ziua în care își aniversa căsnicia. Vila unde a fost omorâtă e scoasă la vânzare- antena3.ro

Cimpeanu precizeaza ca intreaga filiala va merge la PNL, pentru ca listele de parlamentari ALDE "abunda de traseisti".

"Pentru orice om cu principii si logica, modul in care PNL a decis sa promoveze nu doar tineri, dar si reputati specialisti care nu au mai facut politica anterior, e mai mult decat relevant. Multi tineri bine pregatiti, multi profesionisti dinmediul academic sau din societatea civila si, foarte important, niciun om cu probleme penale, aceasta este descrierea corecta a listelor PNL, complet diferite de oferta electorala a ALDE", conchide fostul lider TLDE Valcea.

in luna octombrie, vicepresedintele Tineretului ALDE Elena Alecu si Andrei Timis, membru in conducerea TLDE, si-au anuntat demisiile din partid, acuzandu-l pe Calin Popescu Tariceanu ca promoveaza ”politicieni penali”. Ei sustin ca vorbesc in numele tinerilor din mai multe organizatii ale partidului.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI