Asiana Peng, sportiva care a pierdut lotul Romaniei in 2015 si a inceput un conflict deschis cu Federatia Romana de Gimnastica, a pierdut procesul prin care solicita un acord de libera practica emis chiar de Federatie. Hotararea a fost luata de magistratii de la Judecatoria Sectorului 2, care au respins actiunea ca neintemeiata. Asiana mai are o saptamana la dispozitie sa faca apel, hotararea nefiind una definitiva.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Betty Salam rupe tăcerea după ce s-a spus că și-ar fi înșelat soțul cu Iuly Neamțu! Cum comentează zvonurile despărțirii de Cătălin Vișănescu: „Da, sunt om! Și eu am probleme”- wowbiz.ro

Conform newsteam.ro, Asiana ar fi dorit acest document de la FRG pentru a putea intra din nou in circuitul profesionist de gimnastica, respectiv in atentia antrenorilor de la lotul national. „Vorbim despre un sportiv proefsionist care munceste practic de peste 10 ani. In conditiile in care, in urma evaluarilor, ea se ridica la standardele necesare pentru a reprezenta Romania, vrea sa nu i se puna piedici. Despre asta este vorba. Sa se poata antrena cu antrenorul ei, dar sa aiba un contract cu Federatia Romana de Gimnastica, astfel incat sa o cheme si pe ea. Si daca face fata, sa nu fie oprita de la a participa”, a explicat Silvana Peng, mama Asianei, pentru newsteam.ro.

Cu o luna mai devreme, mama Asianei a castigat totusi un proces cu Federatia Romana de Gimnastica. Conducerea acesteia ii solicita Asianei despagubiri de 100.000 euro pentru declaratii defaimatoare la adresa sa.  Dosarul a fost instrumentat la Tribunalul Hunedoara, iar actiunea FRG impotriva Silvanei Peng a fost respinsa.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si