Close sidebar
Close sidebar

Lovitură grea pentru familia Dianei, fata aflată în moarte cerebrală! Tranfuzia nu a salvat-o: "Nu a ajutat-o la nimic"

Diana, tânăra aflată în moarte cerebrală de la începutul anului, nu a fost salvată nici de transfuzie.

A.N.C,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Fata de 24 de ani, diagnosticată cu meningită se află în moarte cerebrală în Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă de 16 zile, se află în continuare în stare critică.

Transfuzia de sânge i-a modificat hemoglobina, dar nu a readus-o la viaţă

Mama Dianei ne-a povestit că aceasta a ajutat alţi pacienţi înainte să se îmbolnăvească şi era cunoscută ca donatoare de sânge. Din nefericire, sângele primit de ea nu a putut-o readuce la viaţă. Fata a intrat în moarte cerebrală după ce a ajuns la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă din Sibiu, iar după mai bine de o săptămână a beneficiat de o transfuzie de sânge, recomandată de un medic.

După această transfuzie, analizele Dianei s-au modificat, însă fata nu şi-a revenit.

Citeste si: S-a aflat cine sunt cei patru morți în accidentul din Teleorman. Se întorceau de la Revelionul lăutarilor

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

„După efectuarea transfuziei s-a observat creșterea hemoglobinei de la 7g/dl la 9g/dl”, se arată într-un răspuns primit de la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă din Sibiu. Directorul spitalului, Cornel Benchea, a precizat pentru oradesibiu.ro, că deşi hemoglobina a crescut în urma transfuziei, „nu a ajutat la nimic”.


Anuntul inițial făcut de familia disperată

"❗️❗️❗️Salvați-o pe Diana❗️❗️❗️
Caz disperat de meningita la Sibiu. Din 4.01 Diana este internata la Spitalul Județean de Urgentă Sibiu, declarată in moarte cerebrala in 6.01 la ora 22:00, părinții aflând diagnosticul in 7.01 in jurul orei 11:00. In tot acest timp, ea se lupta sa trăiască și dand diverse semne pe care și unii asistenți le-au observat dar medicii le ignora.

Astăzi, 15.01, când Diana împlinește 24 de ani, s-a propus din partea unui medic o transfuzie de sânge pe care medicul șef de la ATI a refuzat-o motivând ca nu se mai poate face nimic, spunându-i mamei ca el are dreptul de a o deconecta de la aparate. Familia este disperata!

Vi se pare normal ceea ce se intampla in spitalele noastre?", a scris o apropiată a Dianei.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI