ANI a cerut judecatorilor de la Tribunalul Bucuresti sa anuleze mai multe acte administrative semnate de Cristian Popescu Piedone pe vremea cand era primar – perioada 2013-2015 – pentru firmele administrate de membrii propriei familii. Este vorba despre trei firme copiilor sai: una care detine doua restaurante in Bucuresti, una care inchiriaza masini de tip kart in Parcul Copiilor si alta care administreaza o patiserie. In total, 6 acorduri de functionare si doua autorizatii ar fi semnat Piedone pentru societatile conduse de proprii copii, pentru care ANI l-a cercetat pe fostul edil al sectorului 4.

La sfarsitul anului trecut, Piedone a fost gasit vinovat pentru conflict de interese si a fost scos pentru 3 ani din politica de catre ANI.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

De data aceasta, Agentia a mers si mai departe si a cerut instantei sa anuleze actele administrative semnate de acesta, ceea ce ar insemna practic scoaterea in afara legii a firmelor respective. Asta ar insemna o lovitura grea pentru Piedone, care nu prea are, in acest moment, alte surse de venit (cu exceptia unui coafor al sotiei sale).
Cristian Popescu Piedone a fost trimis in judecata pentru abuz in serviciu in dosarul Colectiv.

Primaria sectorului 4 s-a constituit parte civila in proces si ii solicita acestuia despagubiri de 100 milioane de euro. De asemenea, rudele victimelor ii cer fostului primar alte zeci de milioane de euro. „Piedone, daca va fi gasit vinovat de instanta, va raspunde cat va trai si eventual mostenitorii daca vor accepta mostenirea acestui personaj blamat astazi”, a declarat Marcel Tanasescu, avocatul victimelor din dosarul Colectiv.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si