Close sidebar
Close sidebar

Lovitura pentru Cristi Borcea! Instanta a decis sa ramana in inchisoare

Cristi Borcea nu va fi eliberat din Penitenciar. Magistratii au hotarat ca fostul actionar de la Dinamo trebuie sa mai stea in inchisoare.

M. P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Procurorii il acuza pe omul de afaceri ca isi foloseste familia pentru a indupleca instanta sa il elibereze conditionat.

Imbracat la costum, Cristian Borcea s-a prezentat pentru a doua oara in fata magistratilor pentru a cere eliberarea conditionata. Impreuna cu avocatul, omul de afaceri a cerut judecatorului sa fie lasat in libertate pentru a-si putea creste linistit cei 7 copii. Procurorul l-a sanctionat imediat.

Referitor la situatia familiala, ca are sapte copii, va rog sa constatati ca din pozitia sa se foloseste de situatie ca un tertip pentru a trage de timp in vederea executarii pedepsei.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Boala bizară de care suferă o tănără de 25 de ani. Riscă să moară dacă este sărutată și poate mânca doar 2 alimente- antena3.ro

Sursa: declaratie procuror

Alice Draghici, avocatul lui Cristi Borcea: Nu poti sa acuzi un parinte ca isi foloseste copiii pe care ii are si de care are grija si ii iubeste ca sa obtina un drept.

Avocatii spun, insa, ca nici nu ar fi necesare astfel de motive, pentru ca fostul actionar de la Dinamo a executat deja mult peste doua treimi din pedeapsa de 6 ani si opt luni pe care a primit-o in Dosarul Transferurilor.

Alice Draghici, avocatul lui Cristi Borcea: A executat zi la zi, practic, patru ani si doua luni de inchisoare pana astazi cand a fost examinata cererea de catre judecatorie.

Surse din randul familiei spun ca omul de afaceri a inceput deja pregatirile pentru clipa in care va scapa de inchisoare. Pentru ca a slabit foarte mult, si-ar fi comandat deja costume noi si si-a cumparat si un autoturism de lux care valoreaza peste 200 de mii de euro.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI