Șoc total în cazul Caracal chiar de Sărbători! Magistrații au decis ca, în urma declarațiilor și probelor, să o declare decedată pe Alexandra Măceșanu. Ei consideră că adolescenta de 15 ani a fost ucisă cu bestialitate de Gheorghe Dincă și apoi arsă în lizieră, drept dovadă și dinții găsiți, dar și alte fragmente umane.

Părinții Alexandrei și familia sunt disperați! ”P rocurorii vor să o declare MOARTĂ”  

Hotărârea a fost luată, culmea, chiar în preajma Crăciunului, lucru ce, firește, a bulversat familia Alexandrei, care, chemată în fața anchetatorilor pentru a fi informată oficial de moartea fetei, a refuzat să accepte situația, ba mai mult, părintii adolescenței au scris un proces verbal în care au specificat clar că ea este în viață

În plus, unchiul fetei a luat și el foc pe internet. Într-o postare publică, înainte de Crăciun, Alexandru Cumpănașu a fost extrem de virulent la adresa celor care se ocupă de acest caz.  ”Precum în cazul Revoluției din 1989, când de Crăciun SISTEMUL a ucis mii de tineri nevinovați și l-au omorât pe Ceaușescu în ziua de Crăciun (nu că nu ar fi meritat) dar pentru un popor creștin puteau totuși să aleagă o altă zi pentru execuție așa și acum cu atât mai mult ținând cont de naivitatea, puritatea și minunea de copil care este Alexandra, procurorii vor să o declare MOARTĂ în Ajunul Crăciunului.

Oare procuratură românească chiar nu mai iese din logică comunisto-legionară?!?!?!?  SĂ VA AJUTE DUMNEZEU PROCURORILOR DE CAZ DE LA DIICOT SĂ AVEȚI UN CRĂCIUN EXACT AȘA CUM ÎL FACEȚI VOI FAMILIEI MELE”,  a scris Cumpănașu pe Facebook.

Alexandra Măceșanu a fost scoasă de pe lista dispăruților! ”Oficial este decedată”

Cu toate acestea, Alexandra Măceșanu a fost scoasă de pe dispăruților de către poliție, și culmea, chiar în perioada Sărbătorilor de iarnă.

"În mod ciudat, Alexandra nu mai apare pe lista de dispariții copii. Au scos-o! Am înțeles că a fost declarată oficial decedată, mai ales după ce și prietenul ei a fost audiat, astfel că nu va mai fi căutată de acum înainte. Se va judeca dosarul cu ea decedată", au dezvăluit persoane din Caracal, implicate în caz!

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Foto Inquam/Bogdan Dănescu


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si