Close sidebar
Close sidebar

Luare de ostatici în Germania. Alertă în Koln. Gara din oraş este închisă. Poliţiştii le cer oamenilor să evite zona

Alertă în Germania. Gara din Koln este închisă, după ce o femeie a fost luată ostatică.

E. V.,


DISTRIBUIE
acest articol

Poliţia germană a fost chemată la o farmacie din apropiere de Koln, să intervină într-o "situaţie cu ostatici". Toată gara din apropierea catedralei din Koln a fost închisă de forţele de ordine, informează Reuters.

Purtătoare de cuvânt a poliţiei germane a declarat că "se crede că o femeie a fost luată ostatică", dar nu se cunosc mai multe detalii.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Poliţiştii le cer oamenilor să evite zona din apropierea pieţei Breslauer din oraş. Presa germană mai titrează că lângă gara din Koln ar fi fost trase mai multe focuri de armă. Nivelul de alertă se menţine ridicat în Germania, la aproape doi ani după atentatul din piaţa de Crăciun de la Berlin soldat cu 11 morţi, revendicat de Statul Islamic.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI