Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Luau credite cu acte false. Mascații au efectuat percheziții la persoane bănuite că falsificau buletine

Percheziții în această dimineață, în județul Timiș la cei care falsificau buletine. Aceștia au reușit în 4 luni să ia peste 200 de credite cu acte, majoritatea false. Suspecții au fost duși la audieri.

Redactia Stirile Kanal D,

Luau credite cu acte false. Mascații au efectuat percheziții la persoane bănuite că falsificau buletine

[Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Iulia Dumitrașcu, corespondent Kanal D, ne aduce mai multe informații:

Mascații au efectuat percheziții la persoane bănuite că falsificau buletine

„Paguba se ridică la peste 1 milion de lei. Infractorii au reușit din octombrie 2022 până în ianuarie 2023 să obțină 233 de credite și au folosit peste 160 de cărți de identitate false, dar și 73 de cărți de identitate reale, mă refer la buletine.

Perchezițiile au avut loc în această dimineață în mai multe județe din țară: Timiș, Brașov, Dâmbovița, Gorj, Mehedinți, Ilfov și în municipiul București. Membrii grupării sunt acum cercetați pentru mai multe infracțiuni. Ne referim aici la înșelăciune, fals informatic, fals material în înscrisuri oficiale și uz de fals.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Audierile în acest dosar se vor desfășura aici, la Inspectoratul Județean de Poliție din orașul de pe Bega, locul unde mă aflu și eu în acest moment, și vor fi aduse peste 10 persoane.

, transmite Iulia Dumitrașcu, corespondent Kanal D.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI