Lucian Becali, nepotul patronului de la FCSB, a fost implicat direct în scandal și riscă un dosar penal după ce a snopit în bătaie un suporter al echipei adverse.

Citeste si: VIDEO- Anamaria Prodan, pregătită pentru o nouă poveste de dragoste. Ce a spus în cadrul emisiunii "Fitză cu Adiță"

Conflictul ar fi pornit de la prietenii lui Lucian Becali, care ar fi aruncat cu sticle în iubita unui alt suporter aflat în tribuna VIP a Arenei Naţionale, spun martorii.

Scandal în zona VIP a tribunei de la Arena Națională

Lucian Becali l-a luat la pumni pe suporterul respectiv și nu s-a oprit decât după intervenția oamenilor de ordine.

Citeste si: Christian Eriksen, chemat să participe la echipa națională la nouă luni după stopul cardiac suferit la EURO 2020

Într-o postare făcută ulterior pe Facebook, Lucian Becali a scris că își oferă scuzele suporterului cu care a fost implicat în altercația din timpul meciului de fotbal.  

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Din imaginile publicate după incidente, se vede că bărbatul a fost lovit destul de puternic.

Lucian Becali îl lovește de mai multe ori cu forță, deși bărbatul se află într-o poziție defensivă, pe scaune.

Reacția lui Lucian Becali după scandal: Îmi este rușine cu genul acesta de comportament 

„Mea Culpa. Aș vrea pe această cale să ofer scuzele mele suporterului cu care am fost implicat într-o altercație din timpul meciului.

Aș vrea să ofer scuze tuturor suporterilor fotbalului și în general ai sportului, această atitudine violenta NU mă caracterizează chiar deloc și este inacceptabilă, indiferent dacă am fost provocat sau nu", a scris nepotul lui Gigi Becali pe pagina sa de Facebook.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Lucian Becali spune că violența, în toate formele ei, NU trebuie să aibă loc în societatea de astăzi "și din mileniul în care trăim" și că îi este rușine de comportamentul său.

"Întotdeauna am avut o atitudine prietenoasă și deschisă cu oamenii, dar câteodată din cauza conjuncturii și provocărilor mai greșim, NU mă simt mândru ci dimpotrivă, îmi este rușine cu genul acesta de comportament și nu îmi face cinste! Stadioanele și sportul în general trebuie să unească oamenii în pace, dragoste și respect reciproc pentru sportivi și pentru iubitorii sportului, NU pentru violență și alte manifestări nepotrivite. Pace & dragoste”, a încheiat Lucian Becali. 

FCSB, tot mai departe de primul loc 

Universitatea Craiova a învins-o pe FCSB cu scorul de 2-0 (1-0), duminică seara, pe Arena Naţională din Bucureşti, într-un meci din etapa a treia a fazei play-off a Ligii 1.

În urma acestui rezultat, FCSB rămâne la 5 puncte în spatele lui CFR Cluj, dar campioana României se poate distanța la 8 puncte dacă va câștiga meciul de azi cu FC Argeș.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si