Conform unor surse din Poliție, Burdujan a mers la o secție de Poliție după ce informația despre dispariția sa a apărut în mediul public, anunțată de către familie. El a explicat că a plecat de la domiciliu în mod voluntar și a exprimat dorința de a retrage anunțul referitor la dispariția sa.

Citește și: Fosta soție a lui Lucian Burdujan a făcut dezvăluiri despre viciile cu care se confrunta acesta în ultima perioadă: ”E o boală! A pierdut sute de mii, milioane de euro câștigate ca fotbalist”

A refuzat să divulge locul unde a fost în timpul în care familia nu a putut să-l contacteze și a afirmat că nu are intenția de a comunica cu membrii familiei. Mama fostului fotbalist a fost cea care a făcut anunțul privind dispariția.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Lucian Burdujan

Lucian Burdujan pe vremea când juca la Rapid

Unde s-a aflat în tot acest timp Burdujan?

“La data de 20 octombrie, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Piatra-Neamţ au fost sesizaţi, de către o femeie în vârstă de 63 de ani, cu privire la faptul că, din cursul lunii septembrie a.c., niciun membru al familiei nu a mai putut lua legătura cu fiul său Burdujan Lucian, în vârstă de 38 de ani, din Piatra-Neamţ.

În cursul lunii septembrie acesta s-ar fi aflat în Bucureşti ”, au transmis  reprezentanţii IPJ Neamţ. 

Mama atacantului din perioada de glorie a Rapidului l-a declarat dispărut pe data de 20 octombrie 2023, într-un moment dificil pentru familia sa. Cu doar nouă zile înainte, pe data de 9 octombrie, tatăl fotbalistului, devenit ulterior muzician stradal, a decedat la Roma. Rudele nu au avut resursele necesare pentru a repatria trupul.

Deoarece Lucian Burdujan nu a putut fi contactat pentru a participa la înmormântare, familia a luat decizia de a raporta dispariția la poliție.

În decursul carierei sale, Lucian Burdujan a evoluat la diverse cluburi, inclusiv la Rapid București și FC Vaslui.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si