Lucian Burdujan, un fost atacant de la FCSB și Rapid a fost dat dispărut de către polițiști, după ce familia sa nu a mai putut da de el. Bărbatul în vârstă de 39 de ani nu ar mai fi fost acasă de un an și nu ar mai fi vorbit cu niciun membru din familia sa din luna septembrie 2023.

Oricine are detalii despre Lucian Burdujan este rugat să sune la 112

Așadar, polițiștii roagă pe oricine care are detalii despre Lucian Burdujan să anunțe imediat la numărul unic de urgență sau la orice unitate de poliție.

”La data de 20 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Piatra-Neamț au fost sesizați, de către o femeie în vârstă de 63 de ani, cu privire la faptul că, din cursul lunii septembrie a.c., niciun membru al familiei nu a mai putut lua legătura cu fiul său Burdujan Lucian, în vârstă de 38 de ani, din Piatra-Neamț. În cursul lunii septembrie acesta s-ar fi aflat în București. Semnalmente: înălțime – 1.80 m, greutate-89 kg, păr negru, tuns scurt, ochi căprui, constituție atletică. Orice persoană care poate oferi informații ce pot conduce la depistarea bărbatului căutat, este rugată să apeleze Serviciul Unic 112 ori să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție”, a anunțat Poliția.

Lucian Burdujan

Lucian Burdujan este dat dispărut de polițiști.

[Sursa foto: Poliția Română]

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citește și: Doi cetățeni români sunt ostatici ai Hamas în Fâșia Gaza. Anunțul MAE

Bărbatul ar fi răspuns la telefon, imediat după anunțul Poliției

La scurt timp după anunțul dispariției bărbatului, reporterii GSP au declarat că l-au apelat pe Lucian Burdujan. Acesta a răspuns scurt că este la muncă, iar apoi a închis, fără a acorda mai multe detalii.

"Sunt la muncă, nu am semnal", ar fi spus fostul atacant. Mai apoi, acesta a trimis un mesaj în care a transmis că nu mai urmărește meciurile Rapidului, în momentul în care a fost întrebat despre partida FCSB- Rapid, de duminică. 

Lucian Burdujan

Lucian Burdujan - fost atacant al echipei FCSB și Radid

[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Gigi Becali, atac dur la adresa lui Dorian Popa! Patronul FCSB cere o pedepsă de cinci ani de închisoare pentru îndrăgitul artist

Lucian Burdujan și-a început cariera în fotbal în anul 2000 la echipa a doua a Ceahlăului Piatra Neamț. Acesta a făcut parte din echipe precum Rapid, Steaua, FC Vaslui, Chornomorets, SK Tavriya, Goverla, Hatta Club, Europa FC, AEL Kalloni, Eginiakos și AEP Kozanis. În luna martie 2006, Lucian Burdujan a primit Medalia „Meritul Sportiv” din partea lui Traian Băsescu. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si