Close sidebar
Close sidebar

Lucrari facute in bataie de joc! O banda de circulatie, din Chiajna, mai ingusta ca o pista de biciclete

Cea mai ingusta banda de circulatie din lume se afla, ati ghicit, in Romania si masoara numai 84 de centimetri latime! Practic este mai mica decat pista de biciclete! Iar de trotuare ce sa mai vorbim. Dumnezeu cu mila! Caci acolo unde construieste romanul nu mai repara nici Cel de sus.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Reporter: N-ai pe unde! Nu pot sa trec! Pai si noi voiam sa trecem dar pe unde sa trecem? N-ai pe unde sa treci pe aici la Chiajna.

Se construieste la foc automat, facem cartiere rezidentiale si spunem ca asta insemna civilizatie. Numai ca regulile de baza sunt calcate in picioare iar autoritatile nu misca niciun deget.

Reporter: E pamant si atat! Parca e un camp, parca e...nu stiu! O pustietate, se construiesc blocurile alea dar pentru drum, pentru... Uitati-va si dumneavoastra cum e drumul!

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Nu e singurul drum unde mersul pe jos e o adevarata provocare... De data asta, pe trotuar!

Reporter: Uite asa se merge pe trotuar. Intr-adevar, nu prea prinzi mare viteza dar, cat de cat esti in siguranta adica nu risti sa te ia vreo creanga de gat sau sa-ti intre vreun bat in ochi.

Reporter: Hai, ca tocmai cand ziceam ca nu sunt trotuare corespunzatoare, uite ca am gasit si o portiune unde te poti deplasa foarte.

Gata! S-a terminat! Atsa e! Stai, ca vine masina.

Contactat de reporterii Kanal D, viceprimarul comunei Chiajna nu a dorit sa ne vorbeasca si a pus totul in spinarea celor din mandatul anteriror!

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI