Asistenta de neonatologie Lucy Letby, care este cel mai prolific ucigaș în serie de copii din istoria modernă a Marii Britanii, a primit o condamnare pe viață, potrivit BBC News.

Tânăra de 33 de ani a fost condamnat pentru uciderea a șapte bebeluși și încercarea de a ucide alți șase bebeluși la Spitalul Contesa de Chester.

Citește și: EXCLUSIV- Gestul extrem al mamei din Botoșani care și-a aruncat copiii de la balcon, explicat de psiholog: ”O femeie care devine mamă este supusă unui stres fizic și psihic foarte mare”

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și-a lăsat tatăl și a plecat din România, dar nu s-a întors nici la Monica Gabor. Unde se află în aceste momente fiica lui Irinel Columbeanu?!- wowbiz.ro

Potrivit procurorilor britanici, Lucy Letby a injectat în mod deliberat bebelușii cu aer, i-a hrănit forțat cu lapte și a otrăvit doi dintre copii cu insulină.

Lucy Letby, condamnată pe viață- doar 4 femei din UK au mai primit o sentință atât de dură

Lucy Letby  a refuzat să se prezinte la audierea de la primirea sentinței.

Letby își va petrece restul vieții după gratii, devenind a patra femeie din istoria Marii Britanii care a primit o astfel de sentință.

Judecătorul Goss a motivat decizia spunând că „toată cruzimea și calculul rece” acțiunilor lui Letby între iunie 2015 și iunie 2016 au fost „cu adevărat îngrozitoare”.

Lucy Letby condamnata pe viață

Lucy Letby condamnata pe viață

Lucy Letby, acuzată de sadism

„Ai acționat într-un mod care a fost complet contrar instinctelor umane normale de îngrijire a bebelușilor și cu o încălcare gravă a încrederii pe care toți cetățenii o acordă celor care lucrează în profesiile medicale și de îngrijire”, a spus el.

El a adăugat foile de predare referitoare la toți, cu excepția primilor patru bebeluși, care au fost găsiți când poliția a percheziționat casa lui Letby, pe care a fost mulțumit că ea le-a păstrat ca „înregistrări morbide”.


Condamnând-o la închisoare pe viață pentru fiecare infracțiune, el a spus: „A existat o răutate care este sadism pur în acțiunile tale. Pe parcursul acestui proces, ai negat cu răceală orice responsabilitate pentru greșeala făcută.
"Nu ai remuşcări. Nu există circumstanțe atenuante", a conchis judecătorul


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si