Fostul preşedinte PNL Ludovic Orban a anunţat luni că şi-a depus la partid demisia de la conducerea Camerei. În cazul în care, într- o perioadă de maximum 15 zile, nu va fi depusă la Camera Deputaţilor, şi-o va depune personal.

Fostul șef al PNL rămâne în Biroul Executiv al partidului

”Astăzi am trimis la partid  demisia din funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor, aflată la dispoziţia preşedintelui PNL pentru a fi depusă în momentul în care consideră că este necesară această depunere.

Nu am depus demisia la Camera Deputaţilor, pentru că, dacă astăzi mi-aş fi dat demisia de la Cameră, cel mai probabil în stituaţia  politică în care ne găsirm, ar fi putut ajunge preşedinte al Camerei Deputaţilor un PSD-ist şi nu vreau să fac niciun cadou PSD. Demisia mea nu este la dispoziţia domului Cîţu pe o perioadă nelimitată. În cazul în care, într- o perioadă de maximum 15 zile, ea nu va fi depusă la Camera Deputaţilor,, mi-o voi depune eu personal”, a declarat Orban.

Citeste si: Vlad Voiculescu despre posibilitatea începerii orelor online

Ludovic Orban a pierdut șefia PNL

Ludovic Orban a făcut anunțul sâmbătă, după ce a pierdut lupta pentru șefia PNL, că luni își va depunde demisia din funcția de președinte al Camerei Deputaților. 

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

"Demisia mea din funcția de președinte al Camerei Deputaților va fi luni, la prima oră, pe masa președintelui ales, Florin Cîțu", a declarat atunci fostul șef liberal.

Citeste si: Preşedinta Comisiei Europene Ursula von der Leyen vine luni la Bucureşti pentru a finaliza procesul de evaluare al PNRR


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si