Close sidebar
Close sidebar

Ludovic Orban a făcut anunțul așteptat de toți românii: În ce condiții s-ar putea deschide restaurantele, teatrele și cinematografele

Noi măsuri de relaxare? Premierul Ludovic Orban a făcut marți noi declarații cu privire la redeschiderea restaurantelor, teatrelor și a cinematografelor.

Catalina Popa,

În ce condiții s-ar putea deschide restaurantele, teatrele și cinematografele

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

De maine, viitorul industriei horeca se poate schimba.

"Încă nu pot să vă spun care va fi forma finală. Eu nu iau decizii singur. Există o propunere să nu se deschidă peste tot, să nu se deschidă unde e un anumit număr de cazuri în ultimele 14 zile. Mâine, vom avea o întâlnire la ora 15,00 şi cu reprezentanţii industriei ospitalităţii, care a fost solicitată de cele 4 organizaţii profesionale din domeniu. Vom ţine cont şi de punctul lor de vedere, astfel încât să luăm o decizie care, pe de-o parte, să permită reluarea unor activităţi importante din viaţa culturală, reluarea activităţilor economice în spaţii închise de tip restaurant, dar, pe de altă parte, să şi reducem la maxim riscul de răspândire a virusului", a decalrat Ludovic Orban.

Citeste si: Guvernele europene sunt în alertă. Vor fi reintroduse măsuri de restricții?

Programul de funcționare al sălilor de jocuri de noroc nu se modifică

Tot marți, Ludovic Orban a declarat că autorităţile nu au în intenţie să modifice programul de funcţionare a sălilor de jocuri de noroc.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Sarbatoreste alaturi de LIBREX 10 ani de existenta: ai 8 motive de sarbatoare si un pret special pentru seria AFTER!

Ludovic Orban a participat la evenimentul de semnare a contractului pentru elaborarea studiului de fezabilitate şi a proiectului tehnic de execuţie pentru drumul expres Găeşti- Ploieşti.

„Deja astăzi (marţi- n.r.) a avut loc o primă videoconferinţă la ora 14,00, în care s-au discutat detalii, a fost prezentată ordonanţa prin care am alocat 175 de milioane de euro pentru achiziţionarea de tablete, echipamente de protecţie, dezinfectanţi şi alte lucruri necesare pentru deschiderea şcolii. Aşteptăm ca Parlamentul să voteze în procedură de urgenţă modificarea Legii 55, pentru că modificarea Legii 55 este indispensabilă pentru a putea emite toate reglementările secundare care să statueze modul de începere a şcolii.

De asemenea, este deja prezentat public un proiect, care e în dezbatere, privitor la regulile de deschidere a şcolilor şi, în mod evident, vor urma discuţii şi consultări cu autorităţile locale, pentru că avem nevoie de o colaborare foarte bună cu reprezentanţii administraţiei locale, astfel încât să asigurăm cele mai bune condiţii de începere a şcolilor”, a afirmat Ludovic Orban

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI