„Înţelegem din aceste alegeri câteva mesaje simple pe care le-a transmis populaţia. Primul mesaj e clar: romînii în majoritate zdrobitoare nu mai vor ca la putere să fie PSD. Din acest motiv, PNL va face toate demersurile constituţionale, legale, posibile pentru a pune punct acestei guvernpri. Repetăm solicitarea noastră către guvern: Daţi-vă demisia, nu mai aveţi nicio legitimitate să vă cramponaţi de guvernare! În cazul în care Guvernul nu-şi va da demisia, PNL va depune până la sfârşitul sesiunii parlamentare o moţiune de cenzură împotriva acestui givern” a afirmat Orban.

El a precizat că un alt mesaj pe care politicienii l-au primit în urma alegerilor şi a referendumului este acela că românii au „toleranţă zero faţă de corupţie”.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

„Înţelegem foarte clar din prezenţa masivă la vot că românii vor să fie codnuşi altfel, că aşteaptă din partea celor care fac politică o altă atitudine faţă de cetăţean, o altă modalitate de a acţiona în viaţa publică, aşteaptă ca oamenii politici să servească interesul general” a mai spus liderul PNL.

Acesta a mulţumit celor care au mers la vot şi celor care au votat PNL.

El a avut şi un mesaj pentru românii care nu au votat: „Oamenii au puterea, poporul poate decide atunci când lucrurile nu merg bine într-o societate, o schimbare de direcţie”.

„Chiar dacă Dragnea nu mai este liderul PSD, PNL continuă lupta cu felul de a face politică al PSD, cu pesedismul. Nu a fost retezat decât un cap al balaurului, PSD este în continuare un pericol pentru democraţia românească şi pentru destinul euroatlantic al României”, a conchis liderul liberal.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si