Foto: Facebook

Ludovic Orban le-a cerut liberalilor să fie mai rezervați în comentariile pe tema ministrului Sănătății, Vlad Voiculescu, după scandalul de la Spitalul Foișor, potrivit unor surse de partid, motivând că evaluarea miniștrilor se face de către premierul României.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Ludovic Orban a spus că situația de la Spitalul Foișor arată că Voiculescu nu are experiență. ”Noi am transformat mai multe spitale în spitale Covid, dar nu am pățit așa ceva”, ar fi spus liderul PNL colegilor săi de partid.

”Răspunderea politică pentru menținerea lui Voiculescu în funcție aparține în exclusivitate USR PLUS ”, a mai adăugat liderul PNL.

Reacția lui Ludovic Orban a venit după ce vicepreședintele PNL Ben Oni Ardelean a cerut demiterea de urgență a ministrului Vlad Voiculescu.

Citeste si: Spitalul Foişor din Bucureşti, evacuare cu probleme

Citeste si: „Nimeni nu este de neînlocuit, inclusiv ministrul Bode sau Raed Arafat”. Anunțul ministrului de Interne după scandalul de la Spitalul Foișor

Citeste si: Florin Cîţu: "Mai avem doar şase locuri libere la ATI. Vaccinarea este singura soluţie să depăşim pandemia!

Vicepremierul Dan Barna a declarat, luni, că situația de la Spitalul Foișor, unde pacienţii au fost scoşi noaptea din spital, ca să facă loc bolnavilor de COVID, „este o chestiune de onoare legată de cei care au permis ca jandarmii să stea să privească cum pacienții erau înghesuiți de alți cetățeni sau de media”. În replică, ministrul Afacerilor Interne a declarat că “este total incorect să faci trimiteri la o instituție fundamentală a statului, ca jandarmeria”.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si